Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη μετά την παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτα για την ακρίβεια στο ρεύμα

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη μετά την παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτα για την ακρίβεια στο ρεύμα

Την άποψη πως ο Στέφανος Κασσελάκης χθες …ομολόγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης και για αυτόν τον λόγο δεν πήγε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για να συζητηθούν οι προτάσεις του, εξέφρασε στο briefing των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης, κάνοντας πάλι λόγο για «λεφτόδεντρα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επίσης παραδέχθηκε ότι θα αυξηθούν οι τιμές στο ρεύμα, όμως είπε ξεκάθαρα πως προς το παρόν η κυβέρνηση δεν θα λάβει κανένα μέτρο.

«Ο κ. Μαρινάκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει τα όσα έχει επανειλημμένως δηλώσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με το πρόγραμμα του κόμματος. Ο Στ. Κασσελάκης έχει ζητήσει να συζητηθεί η πρόταση νόμου του κόμματος για την ακρίβεια σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας της Βουλής, ώστε ολόκληρη η κοινωνία να ακούσει και να βγάλει τα συμπεράσματά της για το αν είναι ρεαλιστικές, κοστολογημένες και ανακουφίζουν τους πολίτες από τις αδιανόητες επιβαρύνσεις που έχει προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Από ‘κει και πέρα, ο κ. Μαρινάκης δεν χρειάζεται να ανησυχεί: η συνολική κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμη όταν και όπως πρέπει» τονίζουν από την αξιωματική αντιπολίτευση και συμπληρώνουν:

«Μέχρι τότε, ο κ. Μαρινάκης και η κυβέρνησή του καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την ακρίβεια που καλπάζει, αντί να παρατηρούν το φαινόμενο, όπως ο ίδιος είπε, της ανόδου των τιμών στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας το καλοκαίρι, περιμένοντας να έρθει… το φθινόπωρο. Και ας πάψουν επιτέλους να παριστάνουν ότι δήθεν σέβονται τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης σε ό,τι αφορά τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών, όταν δύο χρόνια η Δικαιοσύνη αδρανεί προκλητικά».

Διαβάστε επίσης:

Φιάσκο στην Ύδρα: Άφησαν τους ολιγάρχες από το Καζακστάν να φύγουν με… προφορική εξέταση ενώ ήταν μάρτυρες

«Κόκκινη κάρτα» στον Μητσοτάκη από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τον Μπελέρη

Τζούλιαν Ασάνζ: Η σημασία της απελευθέρωσής του και οι «παγίδες» για την ελευθερία του Τύπου

Φάρμακα: Εκρηκτικές αυξήσεις έως 360% – Αναλυτικά η λίστα με τις ανατιμήσεις

Μετωπική Αλαφούζου – Μαρινάκη για την προεδρία της Super League

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter