Επίθεση Γεωργιάδη σε γιατρούς και νοσηλευτές για τις αντιδράσεις για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ – «Προπαγάνδα της Αριστεράς»

Επίθεση Γεωργιάδη σε γιατρούς και νοσηλευτές για τις αντιδράσεις για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ – «Προπαγάνδα της Αριστεράς»

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης εκφράστηκε για ακόμα μια φορά προκλητικά και προσβλητικά απέναντι στους υγειονομικούς που αντιδρούν για τις ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, λέγοντας ότι «για καθαρά πολιτικούς σκοπούς υπάρχει μια προσπάθεια κυρίως από συνδικαλιστές της αριστεράς και πολιτικούς αντιπάλους μας να περάσει η εικόνα ότι το ΕΣΥ έχει αφεθεί στη μοίρα του».

Ο υπουργός Υγείας στη συνέντευξή εξειδίκευσης των μέτρων της ΔΕΘ, είπε ότι «πρέπει να αντισταθούμε στην απαξίωση του Συστήματος όχι για πολιτικούς λόγους αλλά για να μην κλονιστεί η εμπιστοσύνη του κόσμου σε αυτό. Δεν μπορούμε να ακούμε ότι είμαστε αδιάφοροι ότι θέλουμε να διαλύσουμε το ΕΣΥ και να το ιδιωτικοποιήσουμε».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «είναι λάθος μια αστοχία που υπερπροβάλλεται να αδικεί το σύστημα και την προσπάθεια που γίνεται. Κανείς δεν μένει αβοήθητος στο ΕΣΥ» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε συνεχώς να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Η προπαγάνδα είναι ψευδής. Ο πρωθυπουργός και εμείς έχουμε αγωνία για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ» .

Απογευματινά χειρουργεία

Τέλος, ο Άδωνης Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία για πολίτες που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν για να χειρουργηθούν.

«Το πρόγραμμα αφορά 37.000 πολίτες που περιμένουν πάνω από τέσσερις μήνες έως και έναν χρόνο για να χειρουργηθούν», τόνισε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας πως «ήδη έχουμε λάβει το πράσινο φως από τα τεχνικά κλιμάκια ότι αυτή η μεταρρύθμιση θα λειτουργήσει. Αναμένεται η τελική απόφαση της ΕΕ για τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Έχουν ήδη δεσμευθεί τα 51 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται».

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Η «Ψυχρή Λίμνη» φέρνει βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες (LIVE)

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαγραφή Λινού, η δικαίωση Πολάκη και στο βάθος… Κεντρική Επιτροπή

Γεροβασίλη: Να πάρει την ευθύνη ο Κασσελάκης και να κάνει εκλογές για πρόεδρο (Video)

«Χιλιάδες ασημένια πτώματα κάλυψαν το λιμάνι» – Τα διεθνή ΜΜΕ για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο (Photos)

Κουρσκ: Πονάει η Μόσχα, τρέμει η Δύση – Ουκρανία και Ρωσία προσπαθούν να παγιώσουν τα κέρδη στο πεδίο της μάχης

Χρήστος Ζαφείρης: Το υπέροχο γκολ με βολέ κόντρα στη Λιλ – Πώς επέλεξε την Εθνική (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter