Επιστροφή Φορτούνη με γκολ, νίκη ο Ολυμπιακός Β

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην ενεργό δράση 7 μήνες μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της Β ομάδας με τα Τρίκαλα αγωνιζόμενος για 46 λεπτά. Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ του αγώνα με πλασέ τρέχοντας αμέσως να αφιερώσει το γκολ στην γυναίκα του και το παιδί του που βρίσκονταν στην εξέδρα. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε να αγωνιστεί από τις 22 Μαΐου του 2021 και τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στο 53′ ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε με 10 μετά από κόκκινη στον Μαυρουδή όμως στο 72′ έκανε το 2-0 με σουτ του Αποστολόπουλου έξω από την περιοχή. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ παρότι ο Ολυμπιακός Β’ έπαιζε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο.

Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ Β κατάφερε να φύγει νικηφόρα έναντι της ΑΕΚ Β με τελικό σκορ 0-1 και σκόρερ τον Τσιριγώτη στο 78ο Λεπτό παρόλο που η Ένωση είχε την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ με τους Πράσινους να παίρνουν το Αθηναϊκό ντέρμπι.

Στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ νίκησε την τοπική ομάδα προηγούμενος στο σκορ στο 26 με τον Παναγιώτου. Ο Πανσερραϊκός πίεσε και βρήκε το γκολ στο 70 με τον Εππάς ισοφαρίζοντας σε 1-1, ο Σμυρλής του ΠΑΟΚ πέτυχε στο 80 γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων:

Νότιος όμιλος

Κηφισιά – Καραϊσκάκης 0-0

Επισκοπή – Εργοτέλης 1-0

Ρόδος – Αστέρας Βλαχιώτη 0-1

Λεβαδειακός – Διαγόρας 4-0

Ηρόδοτος – Χανιά 2-2

Αιγάλεω – Ζάκυνθος 2-1

Καλλιθέα – ΟΦ Ιεράπετρας 1-2

 

Βόρειος όμιλος:

Πιερικός – Θεσπρωτός 0-3

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καβάλα 1-0

Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Βέροια – Νίκη Βόλου 1-0

Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ 0-2

Ρεπό: Ξάνθη