Επιμένει στις καταγγελίες περί «bullying» η Νοτοπούλου – «Βαριά η λέξη, μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα» λέει η Ακρίτα

Επιμένει στις καταγγελίες περί «bullying» η Νοτοπούλου – «Βαριά η λέξη, μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα» λέει η Ακρίτα

Στις καταγγελίες περί bullying -που υποστηρίζει ότι έχει δεχτεί από τον Στέφανο Κασσελάκη– αναφέρθηκε και σήμερα η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως είναι διατεθημένη να αποκαλύψει τους διαλόγους, αν υπάρξει συναίνεση από τον ίδιο.

«Το καινούριο είναι ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς. Ο κύριος Κασσελάκης γνωρίζει πως ότι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Αν υπάρχει συναίνεση, προφανώς μπορεί και να δοθεί» είπε συγκεκριμένα η βουλευτής στο Action24.

«Το ότι έρχονται τώρα να αναπαράξουν είτε ρατσιστικό, είτε επιθετικό λόγο, ανώνυμα τρολ του διαδικτύου, ποσώς με αφορά ή με φοβίζει» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως έχει γίνει στόχος υποστηρικτών του πρώην προέδρου.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση μέσω ανάρτησης για το θέμα, χωρίς να κατονομάζει την Κατερίνα Νοτοπούλου:

«Η λέξη “μπουλινγκ” είναι βαριά. Ας τη χρησιμοποιούμε με φειδώ και ας μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα του δημόσιου λόγου. Ο εκφοβισμός έχει οδηγήσει ανθρώπους στην απόγνωση και, κάποιες φορές, στην αυτοκτονία. Ακόμα πιο προσεχτικά πρέπει να είναι τα θύματα μισαναπηρισμού που έχουν υποστεί το αληθινό μπουλινγκ στο πετσί τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Ακρίτα τον Αύγουστο είχε υποστηρίξει την Κατερίνα Νοτοπούλου, όταν είχε δεχτεί διαδικτυακές επιθέσεις που αφορούσαν και τον τρόπο επικοινωνίας της, λόγω της βαρηκοΐας της.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης, Αρβανίτης και Ακρίτα στηρίζουν Νοτοπούλου: «Ο κακοποιητικός λόγος δεν έχει καμία θέση στην Αριστερά»

Σας προτείνουμε επίσης:

Βελόπουλος για τις αποκαλύψεις του Documento: «Ξέρετε ότι πωλούνται ποινικά μητρώα έναντι 10.000 ευρώ;»

Αιχμή Κακλαμάνη για συμβούλους Μητσοτάκη: Τους πιάνει φαγούρα με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό (Video)

Φαραντούρης στο documentonews.gr: Σκέφτομαι σοβαρά να είμαι υποψήφιος αλλά μόνο με όρους ενότητας

Η Δώρα Χρυσικού στο Documento: «Δεν έχουμε τελειώσει με τον φασισμό»

Σοκ στον Βόλο: Χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του – Διαπέρασε το κρανίο η τρίαινα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter