Επιμένει η Ασημακοπούλου για τη διαρροή e-mail: Τι να κάνω; Να πάρω ντουντούκα και να πάω στην Αυστραλία; (Video)

Χωρίς καμία διάθεση μετάνοιας εμφανίστηκε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για το σκάνδαλο με τη διαρροή e-mails αποδήμων. Η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «και θα συνεργαστώ και θα συμμορφωθώ αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση. Κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η υπόθεση και όλα θα βγούνε».

«Εμένα με ξέρετε χρόνια τώρα. Εγώ τις ευθύνες μου τις αναλαμβάνω. Το’ πα από την πρώτη στιγμή όταν ξεκίνησε αυτό. Αν έχω κάνει κάτι παράτυπο με βάση την νομοθεσία βεβαίως θα αναλάβω τις ευθύνες μου και έτσι και έγινε. Δεν διεκδικώ το αλάθητο προς θεού αλλά στην ψηφιακή εποχή είμαστε πλέον σε πολλές χώρες έχουν αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση λέγοντας ότι στην πολιτική επικοινωνία έχεις να ισορροπήσεις δύο διαφορετικά πράγματα. Στην εμπορική επικοινωνία δεν θέλεις ο άλλος να σου στέλνει email για να βγάλει λεφτά. Στην πολιτική επικοινωνία κάπως πρέπει να επικοινωνήσεις με τον άλλον», πρόσθεσε.

Μάλιστα, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου διερωτήθηκε: «Εγώ που έστειλα μήνυμα σε απόδημους Έλληνες τι έπρεπε να κάνω δηλαδή; Να πάρω μία ντουντούκα και να πάω στην Αυστραλία να ρωτάω: Υπάρχει κανένας Έλληνας να με ψηφίσει;».

«Εγώ πλήρωσα ένα τίμημα γι’ αυτή την ιστορία το οποίο θεωρώ ότι ήταν υπέρμετρο για το θέμα. Εμένα επειδή εκείνη την περίοδο το εκμεταλλεύτηκαν όλοι πάρα πολύ για να χτυπήσουν την ΝΔ και την κυβέρνηση Μητσοτάκη και λέγανε ακόμη και για τις εκλογές γι’ αυτό η ηθική μου πυξίδα έλεγε: κάτσε στην άκρη για να καταλαγιάσει αυτό», πρόσθεσε η πρώην ευρωβουλευτής.

Διαβάστε επίσης

Όταν η «Μονάδα 8200» της Mossad που οργάνωσε τις εκρήξεις στους βομβητές είχε έρθει στην Ελλάδα για το Predator – Η αποκάλυψη του Documento

Σύγχυση Μαρινάκη για τα χαλιά της Κεφαλογιάννη: «Πρέπει να δείχνουμε προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων»

«Έκθεση ιδεών» η απάντηση της φον ντερ Λάιεν στην επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια στην ενέργεια

Palestine 2: Οι Χούθι αποκάλυψαν τον νέο υπερηχητικό πύραυλο των 16 mach που απειλεί το Ισραήλ (Video)

«Καμπανάκι» για έντονα καιρικά φαινόμενα από τις επόμενες ώρες – Ποιες περιοχές αφορά (Χάρτες)

Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Με εξώδικο απαντούν οι εργαζόμενοι – Καταγγέλλουν στοχευμένες απολύσεις συνδικαλιστών