Επικοινωνία Κασσελάκη με το παιδί της γυναίκας που χαιρέτησε στη Δράμα: «Δέχθηκε bullying, του εξήγησα ότι πρέπει να είναι υπερήφανο» (Video)

Ακόμα μια ανάρτηση με αφορμή το δημοσίευμα που τον ήθελε δήθεν να σκουπίζει τα χέρια του, μετά από χειραψία με εργαζόμενη στη Δράμα, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Χθες το βράδυ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στο Πρώτο Θέμα, αποδεικνύοντας με φωτογραφίες και βίντεο πως σκούπιζε το παντελόνι του από τις τρίχες ενός κουταβιού που λίγη ώρα πριν είχε ανέβει στα πόδια του.

«Ό,τι και να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να αλλάξω. Ούτε στην αγκαλιά μου με τους ανθρώπους, ούτε με τα ζώα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά: Κασσελάκης: «Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους» (Video)

Στη νέα του ανάρτηση, αποκαλύπτει πως το παιδί της γυναίκας που χαιρετά ο Στέφανος Κασσελάκης δέχτηκε bullying και σήμερα αναγκάστηκε να μην πάει στο σχολείο…

«Επικοινώνησα με τη μονογονεϊκή οικογένεια, και με τη μητέρα και -για αρκετή ώρα- με το παιδί. Του εξήγησα μέσα απ’ την καρδιά μου ότι πρέπει να είναι υπερήφανο για τη μητέρα του που εργάζεται σκληρά και νοιάζεται για τον άνθρωπο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται εκ νέου στο Πρώτο Θέμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επιμένω στο περιστατικό που συνέβη χθες στη Δράμα.

Όχι γιατί αφορά εμένα.

Αλλά γιατί το παιδί της γυναίκας που χαιρέτησα και δήθεν σκούπισα τα χέρια μου μετά δέχτηκε τέτοιο bullying χθες μέσω social media και sms, ώστε σήμερα αναγκάστηκε να μην πάει στο σχολείο.

Εκεί στο Πρώτο Θέμα: Εμένα χτυπήστε με όσο θέλετε. Αντέχω.

Σεβαστείτε ανθρώπους της καθημερινότητας που δε σας φταίνε σε τίποτα. Μπορεί με τη χυδαιότητά σας να κερδίζετε μερικές ψήφους για τη ΝΔ, αλλά δημιουργείτε τραύματα σε ανθρώπινες ψυχές.

Επικοινώνησα με τη μονογονεϊκή οικογένεια, και με τη μητέρα και -για αρκετή ώρα- με το παιδί. Του εξήγησα μέσα απ’ την καρδιά μου ότι πρέπει να είναι υπερήφανο για τη μητέρα του που εργάζεται σκληρά και νοιάζεται για τον άνθρωπο».

 

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια στα τρόφιμα: Καλπάζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα του Μητσοτάκη – Δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη

Καιρός: Τα δύο πρόσωπα του καύσωνα και τα μυστικά του αεροχείμαρρου – Πότε φτάνει στο «peak» η αφρικανική σκόνη

Θρίλερ στο Διδυμότειχο με νεκρό βρέφος – Το βρήκε με αφρούς στο στόμα η μητέρα του

Τέμπη: «Το πώς κάλυψαν τα ΜΜΕ το έγκλημα παίζει ρόλο για τη θέση #107» – Τέσσερις φοιτητές δημοσιογραφίας μιλούν στο Documento

Ψάχνει στρατιώτες η Ουκρανία – Εξαντλημένες και απεγνωσμένες οι ουκρανικές δυνάμεις αναζητούν εθελοντές