Επίδομα καυσίμου: Ξεπέρασαν τις 200.000 οι αιτήσεις μέσα σε μια ημέρα – Για ποιους ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα

Επίδομα καυσίμου: Ξεπέρασαν τις 200.000 οι αιτήσεις μέσα σε μια ημέρα – Για ποιους ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα

Περισσότερες από 200.000 αιτήσεις υπεβλήθησαν στο vouchers.gov.gr, την πλατφόρμα μέσα από την οποία οι πολίτες μπορούν να πάρουν το επίδομα βενζίνης και πετρελαίου κίνησης καθώς οι τιμές των καυσίμων έχουν «πάρει φωτιά».

Οι πολίτες συμπληρώνουν την αίτηση προκειμένου να λάβουν το πενιχρό αυτό βοήθημα το οποίο ωστόσο δεν λύνει το πρόβλημα της ακρίβειας αφού μόνο η επιβολή πλαφόν στα καύσιμα θα μπορούσε να προσφέρει μια ανάσα.

Χθες, Δευτέρα, η πλατφόρμα τέθηκε σε λειτουργία και μπορούσαν να κάνουν οι πολίτες το ΑΦΜ των οποίων έληγε σε 0, 1 και 2. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι θα μπορούσαν να κάνουν αίτηση για το επίδομα βενζίνης και πετρελαίου κίνησης όσοι είχαν ΑΦΜ που έληγε σε 0 και 1 αλλά επετράπη σε περισσότερους πολίτες.

Έτσι, σήμερα, 27 Απριλίου, δικαίωμα για αίτηση στο vouchers.gov.gr έχουν και οι πολίτες το ΑΦΜ των οποίων λήγει σε 3, 4 και 5. Μαζί μπορούν να συνεχίζουν να κάνουν αίτηση όσοι με ΑΦΜ 0, 1 και 2, οι οποίοι δεν έχουν ήδη κάνει φυσικά.

Οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν αν τα χρήματα της επιδότησης για βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης θα τα πάρουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό και τη χρεωστική τους κάρτα ή στην άυλη ψηφιακή κάρτα Fuel Pass, στην οποία θα μπορούν να έχουν και bonus 5 ευρώ επιπλέον.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του Fuel Pass είναι όλοι οι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα το 2020 έως 30.000 ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter