Επέστρεψε από τα Χανιά στην Αθήνα ο Μητσοτάκης

Επέστρεψε από τα Χανιά στην Αθήνα ο Μητσοτάκης

Στην Αθήνα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και επεκτάθηκε σε πολλές άλλες περιοχές. Πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για να ενημερωθεί σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές για την εξέλιξη της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την αρχή που ξέσπασε η πυρκαγιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σε επικοινωνία με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια ο οποίος βρισκόταν το βράδυ στο κτίριο “φάρος” της Πολιτικής Προστασίας.

Σημειώνεται ότι στις σημερινές συσκέψεις στο Μαξίμου παρόντες πέρα από τον πρωθυπουργό θα είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο πύρινος εφιάλτης στην Αττική, μετά τη φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή στον Βαρνάβα Αττικής να καίει ανεξέλεγκτη φτάνοντας μέχρι και το Πεντελικό Όρος. Το τεράστιο μέτωπο που κατακαίει τη βορειοανατολική Αττική ξεπερνάει τα 20 χλμ.

Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη ενώ οι ισχυροί άνεμοι δεν αναμένεται να κοπάσουν τουλάχιστον έως τις 4 σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με τις δυσοίωνες προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Διαβάστε επίσης:

Πύρινος εφιάλτης στην Αττική: Τρία μέτωπα σε Πεντέλη, Ανατολή και Γραμματικό – Στο νοσοκομείο πυροσβέστης και πέντε πολίτες (Photos-Video)

Ξεσπά ηλικιωμένος κάτοικος της Πεντέλης: «Απαράδεκτη κατάσταση – Έχω ζήσει δεκάδες φωτιές, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί» (Video)

Φωτιά στην Αττική: Εφιαλτικές εικόνες από τον Σαρωνικό (Photos – Video)

Ο Γιάννης, ο «Μανόλο» και τα απομεινάρια ενός θλιβερού παρελθόντος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter