Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός: 3-0 την Φέγενορντ!

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός: 3-0 την Φέγενορντ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στα φιλικά του παιχνίδια στην Ολλανδία, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 την Φέγενορντ στο Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ, τρελαίνοντας τους οπαδούς του!

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη πετούσαν… φωτιές στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων και αφού αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα την ανέτοιμη Φέγενορντ, στη συνέχεια εκμεταλεύτηκαν την ταχύτητα τους κι έφθασαν σε μια μεγάλη, έστω φιλική, νίκη.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Μακέντα μετά από ασίστ του Χατζηγιοβάνη και στο 22’΄διπλασίασαν τα γκολ με τον Μπουζούκη. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου απειλήθηκαν ελάχιστα από τους γηπεδούχους, αλλά ακόμη κι εκεί ο Διούδης έσωσε όποια επικίνδυνη κατάσταση πήγε να δημιουργηθεί.

Στο β’ μέρος με τις πολλές αλλαγές που έγιναν χάθηκε ο ρυθμός αλλά η ελληνική ομάδα παρέμεινε πειθαρχημένη. Κι αυτό της έφθανε για να διαμορφώσει σε μια ακόμα αντεπίθεση ο Βέργος στο 73’ το τελικό 3-0…

Το επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟ είναι το ερχόμενο Σάββατο (20/7) με την Μπέερσοτ.

Φέγενορντ: Βέρμεερ, Ζούστε, Μποτέγκιν, Βαν ντε Χέιντερ, Μαλάσια, Κέλι, Τόορνστρα, Κόκσου, Μπεργκούι, Βέντε, Χάνσον

Παναθηναϊκός: Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (46’ Αλεξανδρόπουλος), Κολοβέτσιος (61΄Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (75’ Αποστολάκης), Ινσούα (75’ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (46’ Θεοχάρης), Δώνης (61’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (61’ Αθανασακόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (61’ Καμπετσής), Μπουζούκης (46’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα (46’ Βέργος)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter