Ενόργανη: «Ανοίγουν τα στόματα» – Άλλες τέσσερις αθλήτριες είχαν καταγγείλει τον προπονητή για σεξουαλική παρενόχληση

Ενόργανη: «Ανοίγουν τα στόματα» – Άλλες τέσσερις αθλήτριες είχαν καταγγείλει τον προπονητή για σεξουαλική παρενόχληση

Έντονες αναταράξεις στους κόλπους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έχει προκαλέσει η καταγγελία της 26χρονης πρωταθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής σε βάρος του 63χρονου προπονητή, που αποκάλυψε πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όσο ήταν ανήλικη.

Φαίνεται μάλιστα πως ανοίγει το δρόμο για νέες αποκαλύψεις σε βάρος του προπονητή. Τον ίδιο προπονητή είχαν καταγγείλει ακόμη τέσσερις αθλήτριες για σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο παρά τις καταγγελίες που είχαν γίνει από το 2022 ο προπονητής παρέμεινε στη θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, φαίνεται πως μετά τη νέα καταγγελία της 26χρονης υπάρχουν και άλλες κοπέλες οι οποίες θέλουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν δράση του προπονητή και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να έρθουν στο φως και άλλες καταγγελίες από νεαρές.

Συγκεκριμένα, δύο αντίστοιχες καταγγελίες με αυτή της 26χρονης αναμένεται να γίνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα. Η μία αφορά αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής όπου πρόκειται να αναφέρει κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της όσο ήταν ανήλικη. Η δεύτερη καταγγελία ενδέχεται να αφορά άτομα που είναι ακόμα στο ευρύτερο περιβάλλον του συγκεκριμένου ατόμου.

Στην Ασφάλεια του Παλαιού Φαλήρου αναμένεται να καταθέσουν και πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της αθλήτριας που έφερε στο φως την δράση του προπονητή τα οποία πρόσωπα θα βοηθήσουν στις έρευνες. Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα που έχουν ίδια ηλικία με την αθλήτρια και γνώση των όσων βίωσε τα προηγούμενα χρόνια. Υπενθυμίζεται πως η 26χρονη έχει κληθεί και αυτή για συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ρεύμα: Στα τρία φιάσκα… επιδότηση – Με επικοινωνιακά τεχνάσματα η κυβέρνηση επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα

Πόρτα από Σακελλαροπούλου στους γονείς των Τεμπών

Συγγενής θύματος των Τεμπών: «Ανοιχτή πρόσκληση στην Κ. Σακελλαροπούλου να έρθει όποτε θέλει στον τάφο του αδερφού μου»

Ακρίτα για Σακελλαροπούλου: «Τι φοβάται άραγε; Την οργή των οικογενειών;»

Νέου τύπου ασυλία στους τραπεζίτες – Η κυβέρνηση έκανε νόμο τις επιθυμίες τους ανάγοντας σε υπερεισαγγελέα τον Στουρνάρα

Καιρός – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο: Μπουρίνια και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (LIVE)

ΠΑΣΟΚ: Μικραίνει η λίστα των υποψηφίων προέδρων – Εκτός της κούρσας για την ηγεσία η Μιλένα Αποστολάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter