Ένας Βολταίρος δρόμος ανάμεσα σε Πρετεντέρη και Παπαχρήστου με αφορμή τον Πολάκη!

Ένας Βολταίρος δρόμος ανάμεσα σε Πρετεντέρη και Παπαχρήστου με αφορμή τον Πολάκη!

Στ’ άρματα, στ’ άρματα εμπρός στον νεοφιλελεύθερο αγώνα ανακράζει ο Γιάννης Πρετεντέρης από τη στήλη του στα «Νέα» των συμφερόντων του Οίκου Μαρινάκη.

Με το γνωστό του διδασκαλικό και υπεροπτικό ύφος σήμερα ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως και συνυπογράφει την κίνηση του Facebook να μπλοκάρει τον λογαριασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

Γιατί, κατά τον κ. Πρετεντέρη -που όπως μας λέει δεν έχει εκεί προφίλ- «το facebook δεν είναι μέσο ενημέρωσης αλλά ένας ιδιωτικός οργανισμός κοινωνικής δικτύωσης».

Και προφανώς για τον κ. Πρετεντέρη αφού είναι ιδιωτική επιχείρηση μπορεί να κάνει, ό,τι γουστάρει.

Δεν εξετάζει πως είναι μονοπώλιο, πως οφείλει να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένες αρχές.

Προφανώς για τον αγωνιστή Πρετεντέρη ο σκοπός αγιάζει τα Μέσα και καλά κάνουν οι ιδιώτες που λογοκρίνουν και πως ο Ζάκεμπεργκ μπορεί να του κλείσει και τον λογαριασμό.

Αυτά και διάφορα τέτοια λέει ο κ. Πρετεντέρης που μάλλον θέλει να αγνοεί τον έλεγχο της Δημοκρατίας πάνω στα κοινωνικά δίκτυα.

Για τον ίδιο με την περίσσια ειρωνεία και έπαρση που έχει, ο κ. Πολάκης μπορεί να εκφωνεί λόγους από το μπαλκόνι του στο κοινό της Χώρας Σφακίων.

Μπορεί το τελευταίο βέβαια να το λέει υποτιμητικά ο καθαρόαιμος κ. Πρετεντέρης αλλά σχυνά κάποιος που χάνει τα όρια, μπορεί να πέσει ακόμα πιο κάτω.

Στην φαιόχρωμη πένα των Νέων δεν χρειάστηκε να απαντήσει ο Παύλος Πολάκης γιατί στην ίδια εφημερίδα του θυμίζει τι είναι Δημοκρατία ο Γιώργος Παπαχρήστου.

Ο γαλλοτραφής κ. Πρετεντέρης προφανώς αγνοεί ή θέλει να αγνοεί τον Βολταίρο που αναφέρει ο κ. Παπαχρήστου ο οποίος συντάσσεται με τον Παύλο Πολάκη με τον οποίο διαφωνεί όπως σημειώνει αλλά είναι κάθετα αντίθετος από τον αποκλεισμό του Παύλου Πολάκη από το facebook.

Και θυμίζει αυτό που έλεγε ο Βολταίρος «διαφωνώ με όσα λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες».

Ο κ. Παπαχρήστος μάλιστα λέει πως δεν είναι ο Βολταίρος αλλά απλά ένας ταπεινός δημοκράτης αντιφασίστας…

Το ερώτημα είναι τι είναι ο κ. Πρετεντέρης και όχι απλά τι δηλώνει…

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter