Ενας θανατηφόρος ιός

Ενας θανατηφόρος ιός

Κυβερνά την Ελλάδα η χειρότερη κυβέρνηση, στις χειρότερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί παγκοσμίως, εάν εξαιρέσει κανείς βέβαια τις κατοχικές.

Μέσα σε μόλις δεκατέσσερις μήνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεπικουρούμενη από την πανδημία του κορονοϊού κατάφερε να μπολιάσει τον ελληνικό λαό με τον φόβο ενός θανατηφόρου ιού που λέγεται φτώχεια, πείνα, ανεργία, εξαθλίωση.

Τίποτα δεν προσφέρουν στους πολίτες οι «άριστοι» του Κυριάκου. Είναι υπεύθυνοι για την πανωλεθρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στα δύο σοβαρότερα προβλήματα που κλήθηκαν να διαχειριστούν από τον Ιούλιο του 2019, την οικονομία και την υγεία.

Είναι μια κυβέρνηση που δεν έχει τη δυνατότητα να προβλέψει απολύτως τίποτα. Κατάφεραν να φέρουν την οικονομία στην ύφεση μέσα στο 2019, πολύ πριν την εμφάνιση της πανδημίας. Τα μέτρα που έλαβαν ήταν όλα ημίμετρα, που περισσότερο κακό παρά καλό έκαναν στους εργαζόμενους και στις επιχειρήσεις.

Για να μην πάρουν καμία ευθύνη για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους (βλέπε μάσκες) για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δημιούργησαν τη «προσωπική ευθύνη».

Όταν έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν τον Δεκαπενταύγουστο, για τους εκδρομείς οι «άριστοι» έκαναν παραινέσεις, για τον συνωστισμό στα πλοία, στα οποία είχαν αυξήσει τη χωρητικότητα στο 85% για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους εφοπλιστές.

Τώρα και αφού έχει γυρίσει ένα μεγάλο ποσοστό εκδρομέων και τα κρούσματα βρίσκονται στο κόκκινο, αποφάσισαν ότι πρέπει να ανακοινώσουν νέα μέτρα για όσους επιστρέφουν από τα νησιά τα οποία κρατούν μέχρι στιγμής κρυφά.

Κατέστρεψαν ολόκληρες τουριστικές περιοχές για να μην ανακοινώσουν που υπάρχουν κρούσματα μη θέλοντας να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους μεγαλοξενοδόχους.

Και μπροστά μας είναι ο Σεπτέμβριος. Μήνας που προμηνύεται εφιάλτης. Τα κοράκια των funds θα πέσουν πάνω στους εξαθλιωμένους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες των ξενοδοχείων και της εστίασης και θα κλέψουν αυτό για το οποίο αγωνίζονταν μια ζωή, καθώς τα δάνεια και τα χρέη θα τους έχουν γονατίσει. Και ο Κυριάκος κάνει βόλτες με σκάφος στα Σφακιά χωρίς μάσκα.

Αυτό ήθελε όμως από την αρχή η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τους νομπελίστες συμβούλους της. Έναν εξαθλιωμένο λαό που θα τριγυρνάει στα συσσίτια για να φάει μια μπουκιά ψωμί και ένα πιάτο σούπα από βρασμένες πατάτες.

Αλλά για αυτόν τον θανατηφόρο ιό υπάρχουν αντισώματα για να αντιμετωπιστεί. Αρκεί να το θελήσει ο ελληνικός λαός, πριν αυτός τον καταβάλει.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter