Ένα Predator τους χωρίζει, μια χειραψία τους ενώνει!

Ανοιχτή εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ομιλίες έκαναν Guy Verhofstadt, Πρόεδρος του European Movement International, πρώην Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρώην Πρωθυπουργός του Βελγίου και ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πώς τα φέρνει η ζωή και ο «ακαταλληλότερος» να γίνεται καταλληλότατος και το θύμα να χαιρετά τον θύτη. Όλα τα έχει αναλύσει η ψυχανάλυση, αλλά που καιρός για τέτοια στη ν πολιτική!

Και έτσι χθες στο ΣΕΒ ο Νίκος Ανδρουλάκης που πολύ θέλει να γίνει «αξιωματική αντιπολίτευση» (και κάτι παραπάνω) έδωσε το χέρι του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

Δεν φαίνεται να μίλησαν για Predator ή για Novartis, αλλά μάλλον επικράτησε η αστική ευγένεια για να βγουν οι φωτογραφίες περιμένοντας τις εξελίξεις αφού ο μεν Ανδρουλάκης περιμένει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση, ο δε Μητσοτάκης μάλλον θα προτιμούσε μια τέτοια εξέλιξη.

Με φόρα ή όχι, ο καιρός θα δείξει αν το κόμμα του θα ακολουθήσει δεξιόστροφη πολιτική σε ρυθμούς Διαμαντοπούλου…

Οι κακοί πάντως είπαν πως ο Ανδρουλάκης έχει μπει ήδη στο Μαξίμου… έστω η φωνή του!

Διαβάστε επίσης

Γάζα: «Παράθυρο» για έμμεσες διαπραγματεύσεις μέσω Κατάρ – «Ναι» σε ανακωχή υπό όρους από τη Χαμάς

Λίβανος: Νεκροί τρεις δημοσιογράφοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (Video)

Ευρωκοινοβούλιο: Στην αντιπολίτευση της Βενεζουέλας τo βραβείο της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα

ΗΣΑΠ: Μόλις έξι συντηρητές για το απαρχαιωμένο δίκτυο – Η φωτιά στον συρμό στη Νερατζιώτισσα ανέδειξε την τραγική υποστελέχωση της Γραμμής 1

Η εισαγγελία δεν είδε παράβαση καθήκοντος από τον δήμαρχο Νοτίου Πηλίου – Ο «εκλεκτός» του Μητσοτάκη έπεσε… στα μαλακά

Καιρός: Πώς θα κυλήσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος