Ένα μαγευτικό καλοκαιρινό παλάτι με θέα το Κρητικό Πέλαγος

Σε απόσταση μόλις 4 χιλιομέτρων από την παλιά πόλη του Ρεθύμνου, βρίσκεται η καλύτερη επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Στο Grecotel Creta Palace του ομίλου Grecotel Hotels & Resorts θα χτίσετε ονειρεμένες αναμνήσεις σε έναν παράδεισο για τα παιδιά αλλά και όσους αγαπούν τις δραστηριότητες, δίπλα στα καταγάλανα νερά, μαζί με τους πιο φιλόξενους ανθρώπους.

Σαν στο σπίτι σας

Ένα άκρως παραδοσιακό σκηνικό, εφάμιλλο κρητικού χωριού ξεδιπλώνεται χώρους του Creta Palace. Θα συναντήσετε μία μικρή πλατεία, μία εκκλησία, ένα παραδοσιακό καφενείο, ένα μαγαζί μοναστηριακού τύπου με σουβενίρ αλλά και πλήθος άλλων μικρών μαγαζιών που συνθέτουν εικόνες από την ενδοχώρα της Κρήτης.

Η παραλία

Μία βουτιά στα κρυστάλλινα γαλάζια νερά αλλά και η ηλιοθεραπεία στην ατέλειωτη λευκή αμμουδιά αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές για τους λάτρεις της παραλίας.

Πισίνες

Ωστόσο υπάρχει και η εξίσου εξαιρετική επιλογή των τροπικών κήπων με τις πισίνες κάτω από τον υπέροχο κρητικό ήλιο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχες εσωτερικές και υπαίθριες πισίνες, παιδική πισίνα με νεροτσουλήθρες, καθώς και βίλες με ιδιωτικές πισίνες.

Γαστρονομία

Το Creta Palace σας προσφέρει ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι, με επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Είτε επιλέξετε το πρόγραμμα ημιδιατροφής, ή το αναβαθμισμένο all inclusive πρόγραμμα πλήρους διατροφής, οι γεύσεις και η ποιότητα θα σας αφήσουν ικανοποιημένους.

Δραστηριότητες

Οι διακοπές δεν περιλαμβάνουν μόνο την απόλαυση της καταγάλανης θάλασσας και του ήλιου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για αθλητικές δραστηριότητες όπως θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, μαθήματα κολύμβησης, τένις, πινγκ-πονγκ, κανό, θαλάσσια ποδήλατα, beach volley, ποδηλασία.

Στις εγκαταστάσεις του Creta Palace υπάρχει επίσης γυμναστήριο, αλλά και υπαίθριος χώρος άσκησης για γιόγκα και ρυθμική αερόβια γυμναστική. Επισκεφτείτε τo Elixir Beauty Spa το οποίο διαθέτει εσωτερικούς χώρους 2.000 τ.μ. καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για υπαίθριο μασάζ.

Όλα για τα παιδιά

Φυσικά, στις εγκαταστάσεις του Creta Palace υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων και επιλογών για τα παιδιά. Εκεί θα βρείτε συναρπαστικές δραστηριότητες Grecoland για όλες τις ηλικίες, ιδανική παραλία για παιδιά, παιδική πισίνα, αμέτρητες δραστηριότητες και μεγάλη συλλογή από οικογενειακά δωμάτια, σουίτες και βίλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά έως 12 ετών διαμένουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών.

Οι διακοπές στην Κρήτη συναρπάζουν και εμπνέουν τους επισκέπτες, που περιγράφουν χίλιες και μία μοναδικές εμπειρίες από τη διαμονή τους στο νησί, που συνδυάζει την ιστορία, την κουλτούρα και τη φύση. Ένα τρίπτυχο που καλύπτει πλήρως τον χαρακτήρα της Κρήτης.