Εν μέσω κυβερνοεπίθεσης ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών κανόνιζε τη μετακίνηση του στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβρη (Έγγραφο)

Εν μέσω κυβερνοεπίθεσης ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών κανόνιζε τη μετακίνηση του στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβρη (Έγγραφο)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο επιτελικό κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Την ώρα που το Κτηματολόγιο δεχόταν επίθεση ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Κωνσταντίνου Καράντζαλου που εποπτεύει τη Γενική Διεύθυνση Κυβερνοασφάλειας υπέγραφε τα έξοδα για τη μετακίνησή του στη ΔΕΘ τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Δείτε επίσης: Συναγερμός για κυβερνοεπίθεση από χάκερ στο Κτηματολόγιο

Ναι καλά διαβάσετε. Αυτό προκύπτει από τη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ημερομηνία 19 Ιουλίου 2024, η οποία αφορά στη διάθεση ποσού ύψους 1.380 ευρώ «για την υπηρεσιακή μετακίνηση του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων, Δρ. Κωνσταντίνου Καράντζαλου, στη Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα 05 – 09 Σεπτεμβρίου 2024». Η μετακίνηση αφορά στη συμμετοχή του κ. Καράντζαλου, «στο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Γεωδαισίας Gravity, Geoid and Height Systems 2024 (GGHS2024) στις 06 Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων προΐσταται πολιτικά της Γενικής Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας, καθώς υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η Γενική Διεύθυνση Κυβερνοασφάλειας «καταρτίζει την Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας, στην οποία καθορίζονται οι στρατηγικοί στόχοι, οι προτεραιότητες και τα μέτρα πολιτικής και κανονιστικής ρύθμισης, με σκοπό την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ασφάλειας για τα συστήματα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής σε εθνικό επίπεδο» όπως επισημαίνεται στη σχετική ιστοσελίδα.

9ΘΡΓ46ΜΤΛΠ-ΓΥΠ by Website Documento on Scribd

Δείτε επίσης: 

Ούτε στην Κολομβία

Τζο Μπάιντεν: Θέμα χρόνου η αποχώρησή του – Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, εκτοξεύτηκαν τα στοιχήματα

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» των επιστημόνων για μεγάλη αύξηση κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες

Καιρός – Καύσωνας: «Βράζει» η χώρα για 12η μέρα – Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία (LIVE)

Βρες από το σύνθηµα ποιος είναι ο υποψήφιος

Τραμπ: Aποδέχτηκε το χρίσμα, υποσχέθηκε «απίστευτη νίκη» – «Αισθανόμουν ασφαλής» είπε για την απόπειρα δολοφονίας του (Photos-Video)

Εργαζόμενοι στον τουρισμό μιλούν στο Documento για τις τραγικές συνθήκες εργασίας: Κλείνουν για πάντα την πόρτα στις σεζόν – κόλαση

Έκρηξη στο κέντρο του Τελ Αβίβ: Ένας νεκρός από την επίθεση με drone – Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter