Ελπίζει στο ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ

Ελπίζει στο ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ

Στο αυριανό ρεπεσάζ ελπίζει να διεκδικήσει το μετάλλιο ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης. Ο ελληνοπουημένος αθλητής από τη Ρωσία ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα του και θα περιμένει να μάθει σε μερικές ώρες αν θα έχει δεύτερη ευκαιρία.

Ο αγώνας με τον Ιρανό Χασάν Γιαζντανί Τσαρατί, ασημένιο Ολυμπιονίκη του 2021 στο Τόκιο και τρις πρωταθλητή Κόσμου, εξελίχθηκε σε βαριά ήττα για τον Κουρουγκλίεφ, που προηγήθηκε με 4-1 στα σημεία, αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη συνέχεια και ηττήθηκε με 4-9.

Στον ημιτελικό, ο Ιρανός παλαιστής θα αντιμετωπίσει τον χάλκινο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μάιλς Ναζέμ Αμίνε, που εκπροσωπεί το Σαν Μαρίνο. Ο αγώνας θα γίνει απόψε, μετά τις 19:35. Εφ’ όσον ο Γιαζντνανί κερδίσει, θα στείλει τον Κουρουγκλίεφ στο ρεπεσάζ, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι. Οι τελικοί της κατηγορίας έχουν προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής.

Στον πρώτο αγώνα του, μία ώρα νωρίτερα, ο Κουρουγκλίεφ νίκησε πολύ εύκολα τον Πορτορικανό Ράμος με τεχνική υπεροχή, αφού προηγήθηκε με 11-0 στα σημεία.

Διαβάστε σχετικά: Πάλη: Σάρωσε με 11-0 ο Κουρουγκλίεφ – Πέρασε στα προημιτελικά (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter