Ελλάδα – Πολωνία: Πρώτο τεστ για την Εθνική ενόψει Προολυμπιακού – Πού θα δείτε το ματς

Ελλάδα – Πολωνία: Πρώτο τεστ για την Εθνική ενόψει Προολυμπιακού – Πού θα δείτε το ματς

Ελλάδα – Πολωνία απόψε στο ΣΕΦ, με το ματς να ανοίγει τον κύκλο της αγωνιστικής προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 20:00, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 2.

Κόντρα στην Πολωνία δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Σλούκας οι οποίοι αναμένεται να «μπουν» σε αγωνιστικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

Η προεπιλογή της Εθνικής: Τόμας Ουόκαπ, Νικ Καλάθης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλςο, Νεοκλής Αβδάλας, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Κουζέλογλου, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Γιώργος Τανούλης.

Μετά το φιλικό απέναντι στην Πολωνία ακολουθεί το τουρνουά Ακρόπολις, που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για το τουρνουά που θα κρίνει ποιες ομάδες θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει στις 25/6 το Μαυροβούνιο και στις 27/6 τις Μπαχάμες.

Όσον αφορά το Προολυμπιακό Τουρνουά, η Εθνική θα αντιμετωπίσει στις 2 Ιουλίου τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 4 Ιουλίου την Αίγυπτο στο ΣΕΦ. Στις 6 Ιουλίου έχουν οριστεί οι ημιτελικοί ενώ στις 7 του μηνός ο τελικός.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μόνο που μου δίνει κίνητρο είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Σπανούλης: «Οι παίκτες μας είναι για σπουδαία πράγματα» – Τι είπε για Αντετοκούνμπο, Σλούκα και το… σουτ του 2008

Ερχεται πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων – Τι αλλάζει στα πλέι οφ, ευρωπαϊκά εισιτήρια και στα πλέι άουτ

Στίβος: Πέταξε στα 5,92 ο Καραλής και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter