Ελλάδα-Μαυροβούνιο 86-57: Σε καλό δρόμο η Εθνική

Ελλάδα-Μαυροβούνιο 86-57: Σε καλό δρόμο η Εθνική
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ACROPOLIS AEGEAN 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Με μία ενθαρρυντική εμφάνιση και εύκολη νίκη επί του Μαυροβουνίου συνέχισε η Εθνική μπάσκετ την προετοιμασία της εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά: 86-57, μπροστά σε 8.000 φιλάθλους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Εθνική προηγήθηκε με διψήφιες διαφορές από νωρίς (11-0, 23-12, 45-26 ημίχρονο, 65-38) και δεν απειλήθηκε ποτέ, αφού διέπρεψε στην άμυνα και ήταν αρκετά εύστοχη στο τρίποντο: 14 στα 41. Η «ψαλίδα» ξεπέρασε τους 30 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βασίλης Σπανούλης χρησιμοποίησε τους Γουόκαπ 5, Καλάθη 8, Τολιόπουλο 7, Μωραΐτη 6, Καλαϊτζάκη 7, Λαρεντζάκη 9, Παπανικολάου 6, Χαραλαμπόπουλο 6, Μαντζούκα 5, Μήτογλου 10, Παπαγιάννη 12, Κ. Αντετοκούνμπο 5.

Εκτός δωδεκάδας έμεινε και αυτή τη φορά ο ανέτοιμος Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ελπίζεται ότι θα αγωνιστεί για λίγα λεπτά στον αγώνα της Πέμπτης με τις Μπαχάμες για την τελευταία αγωνιστική του «Ακρόπολις». Ανενεργοί έμειναν επίσης οι Λούντζης, Χουγκάζ, Κουζέλογλου, Τανούλης, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί ο Αβδάλας.

Από την ομάδα του Μαυροβουνίου, που προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά της Ρίγα, ο Νίκολα Βούτσεβιτς πέτυχε 20 πόντους και ο άλλοτε «πράσινος» Κέντρικ Πέρι 9.

Το Προολυμπιακό της Αθήνας, που θα κρίνει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ μεταξύ 2-7 Ιουλίου με τις Ελλάδα, Δομινικανή Δημοκρατία, Αίγυπτο και Σλοβενία, Κροατία, Νέα Ζηλανδία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter