Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0: Η «γαλανόλευκη» έκανε το «4 στα 4» στο Nations League (Video)

Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0: Η «γαλανόλευκη» έκανε το «4 στα 4» στο Nations League (Video)

Στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» η Εθνική μας Ομάδα νίκησε 2-0 την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του Nations League. Η «γαλανόλευκη» μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η πρώτη θέση στη διοργάνωση θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική στο ματς της Εθνικής με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 4’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Φέργκιουσον, ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ήταν άστοχος.

Η συνέχεια ανήκει στην «γαλανόλευκη» που ήταν άκρως επιθετική. Στο 8’ σουτ του Μπακασέτα ήταν άστοχο και στο 11’ ο Μασούρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κέλεχερ. Στο 13’ διαδοχικά σουτ του επιθετικού του Ολυμπιακού δεν πήγαν στην εστία, ενώ στο 17’ ο Μασούρας είχε και νέα τελική. Στο 19’ η Εθνική μας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά ο Μπακασέτας με εξαιρετική προσπάθεια έκανε το σουτ με τον Κέλαχερ να διώχνει, η μπάλα κατέληξε στον Παυλίδη που δεν έκανε καλό τελείωμα από ευνοϊκή θέση. Στο 29’ο Τζόλης γύρισε την μπάλα στον Γιαννούλη το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Ιρλανδός τερματοφύλακας.

Στο πρώτο ημίωρο η κατοχή μπάλας ήταν 70-30 και οι τελικές 11-2 για την Εθνική μας που δεν μπορούσε να βρει το γκολ.

Mπακασέτας

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την Εθνική μας. Στο 48’ ο Τζόλης γύρισε στον Μπακασέτα κι αυτός με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ (1-0). Ο αρχηγός αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο Τζ. Μπάλντοκ.

Στο 69΄ο Βλαχοδήμος πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Τέιλορ.

Στο 92’ ο Κέλεχερ έκανε λάθος, ο Μάνταλος πήρε την μπάλα και σκόραρε σε κενή εστία (2-0).

Ο Ολλανδός διαιτητής Τζόι Κούι έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γιαννούλη, Κουρμπέλη.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης (82΄Τσιμίκας), Τζόλης (82’ Μάνταλος), Μπακασέτας (72’ Ζαφείρης), Μασούρας (65’ Πέλκας), Παυλίδης (72’ Δουβίκας).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κέλεχερ, Μπρέιντι, Σκέιλς, Κόλινς, Ο’ Σει (82’ Μακατίερ), Κάλεν, Νάιτ (73’ Μολούμπι), Σμόντικς (72’ Τζόνστον), Πάροτ, Φέργκιουσον (57’ Τεϊλορ), Ογκμπένε (57’ Εμποσέλε).

**Οι φίλαθλοι της Εθνικής που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο δεν ξέχασαν τον Τζ. Μπάλντοκ, καθώς πίσω από τη μία εστία είχε κρεμαστεί ένα μεγάλο πανό με το όνομα του αμυντικού του Παναθηναϊκού και το νούμερο 2 που φορούσε στη «γαλανόλευκη».

Eνα άλλο πανό είχε την ημερομηνία του θανάτου του και τη λέξη «παρών».

**Διατέθηκαν 30.253 εισιτήρια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter