Ελλάδα – ΗΠΑ 13-11: Προχωρά αήττητη η Εθνική, τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά (Videos)

Ελλάδα – ΗΠΑ 13-11: Προχωρά αήττητη η Εθνική, τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά (Videos)

Ελλάδα – ΗΠΑ 13-11. Τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η εκπληκτική Εθνική Ανδρών στο πόλο, με «θύμα» αυτή τη φορά την αξιόλογη ομάδα των ΗΠΑ με 13-11. Η πρόκριση στα προημιτελικά είναι πλέον εξασφαλισμένη.

Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Εθνική μας πέτυχε 4 αναπάντητα γκολ μετά το 8-9 των Αμερικανών, με πρωταγωνιστές τον αρχηγό Γιάννη Φουντούλη και τον Στέλιο Αργυρόπουλο-Κανακάκη. Ο Μάνος Ζερδεβάς έκανε σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων στο ίδιο διάστημα.

Η διακύμανση του σκορ ανά οκτάλεπτο: 4-4, 3-2, 4-3, 2-2.

Τα ελληνικά γκολ πέτυχαν οι Γεννηδουνιάς 2, Βλαχόπουλος, Καλογερόπουλος, Νικολαΐδης, Παπανικολάου, Αργυρόπουλος 4, Φουντούλης 3.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει να αντιμετωπίσει ακόμη τις Κροατία (Σάββατο) και Ιταλία (Δευτέρα), με ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά του Ομίλου. Η αντίστοιχη Εθνική Γυναικών της Ελλάδας ηττήθηκε την Τετάρτη από την Ισπανία με 8-10 και μετράει δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, εν όψει του αυριανού αγώνα με τις Ιταλίδες.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 7-6, 11-9, 13-11

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Γουέινμπεργκ 1, Χούπερ, Βάβιτς 1, Ομπερτ, Ντάουμπε 1, Κουπίντο 1, Χάλοκ, Γούντχεντ 1, Μπόουεν 2, Τσ. Ντοντ 1, Ρ. Ντοντ, Ιρβινγκ 2, Χόλαντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter