Ελεύθεροι δύο οπαδοί του Ηρακλή παρά την ποινή 9 ετών για τον θάνατο φίλου του ΠΑΟΚ

Ελεύθεροι δύο οπαδοί του Ηρακλή παρά την ποινή 9 ετών για τον θάνατο φίλου του ΠΑΟΚ

Τον Απρίλιο του 2017, ένας 24χρονος φίλος του ΠΑΟΚ, ο Κύπριος Νάσος Κωνσταντίνου έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, ενώ έτρεχε να ξεφύγει από ομάδα κουκουλοφόρων οπαδών του Ηρακλή και στην προσπάθεια του αυτή, τον χτύπησε θανάσιμα διερχόμενο αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οκτώ μερές μετά, εξέπνευσε…

«Από την επίθεση τραυματίσθηκε σοβαρά 24χρονος νεαρός, ο οποίος προκειμένου να διαφύγει, διέσχισε κάθετα το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, όπου κατέληξε την 03-05-2017», ανέφερε η έκθεση της Αστυνομίας.

Χθες (25/6), το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχους δύο από τους πέντε κατηγορούμενους οπαδούς του Ηρακλή και επέβαλε ποινή 9 ετών, 8 μηνών και 20 ημερών στον καθένα. Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεσηκαι τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα και απαγόρευση συναναστροφής με μέλη της Αυτόνομης Θύρας 10 (τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του «Γηραιού»).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter