Ελευσίνα: Οργή για την έξωση σε σπίτι ΑμεΑ πρωταθλήτριας με την Εθνική ομάδα

Ελευσίνα: Οργή για την έξωση σε σπίτι ΑμεΑ πρωταθλήτριας με την Εθνική ομάδα

Ντροπιαστική είναι η έξωση πρώην ελεύθερου επαγγελματία που βρέθηκε με χρέος το οποίο την περίοδο των μνημονίων διογκώθηκε και έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό στην Ελευσίνα, καθώς μέλος της οικογένειας που κατοικεί στο συγκεκριμένο σπίτι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, η οποία είναι αθλήτρια με διακρίσεις με την Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με το 902.gr η Ένωση ΕΒΕ Ελευσίνας Μάνδρας κατήγγειλε το απαράδεκτο  γεγονός και όλα τα σωματεία της περιοχής προσπαθούν να αποτρέψουν την έξωση.

Πομάσκι: «Εδώ και τώρα να σταματήσει η έξωση της Διονυσίας και της οικογένειάς της»

Μήνυμα ενάντια στην βάρβαρη έξωση σε βάρος διακεκριμένης αθλήτριας με αναπηρία από το σπίτι της στην Ελευσίνα, στέλνει ο ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου, Γιώργος Πομάσκι.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο Γιώργος Πομάσκι αναφέρει: «Από την μια, μεγάλα λόγια για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, ακόμη μεγαλύτερα για τους αθλητές ΑμεΑ και από την άλλη πετάμε έξω απο το σπίτι της μια διακεκριμένη αθλήτρια που έχει τιμήσει αρκετές φορές τα χρώματα της χώρας της στο αγώνισμα της. Ωραία. Ποιος θα πάει την επόμενη φορά στο αεροδρόμιο για φωτογραφίες; Τι θα ευχηθεί σε μια άστεγη κοπέλα; Αντί να στηρίζουμε τους αθλητές μας, ιδιαίτερα τα ΑμεΑ, τους βάζουμε κι εμπόδια. Εδώ και τώρα να σταματήσει η έξωση της Διονυσίας και της οικογένειας της στην Ελευσίνα».

Σε ανακοίνωσή τους τα σωματεία και οι φορείς της Ελευσίνας αναφέρουν τα εξής:

«Όλη η Ελευσίνα στο πόδι! Το σπίτι της οδού Ιατρού Παπαγιάννη 25 είναι το σπίτι όλων μας και ως τέτοιο θα το υπερασπιστούμε!

Τετραμελής οικογένεια που διατηρούσε μικρή επιχείρηση αλουμινίων λόγω δυσβάσταχτων χρεών και προστίμων από την εφορία την περίοδο της κρίσης, έχασαν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό. Η οικογένεια που έχει μέλη ΑμεΑ που χρειάζονται ειδική φροντίδα, απειλείται ξεδιάντροπα από μέρα σε μέρα να βρεθεί στο δρόμο.

Η πρώτη προσπάθεια έξωσης απέτυχε! Η γειτονιά αυθόρμητα βγήκε στον δρόμο και τα μπαλκόνια και τους εμπόδισε. Η τρομοκρατία της Αστυνομίας δεν πέρασε!

Δεν θα τους αφήσουμε!

Καλούμε από τώρα όλους τους κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής να είναι επί ποδός και έτοιμοι για έκτακτη κινητοποίηση όταν οι μηχανισμοί καταστολής εμφανιστούν. Να γίνουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα που δεν θα επιτρέψουμε καμία λαϊκή οικογένεια να μείνει στον δρόμο. Είμαστε σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα και ξεκαθαρίζουμε να μην τολμήσουν να σκεφθούν να ξεσπιτώσουν την οικογένεια.

Θα μας βρουν απέναντί τους!

Φτάνει ως εδώ! Δεν μπορούμε να ανεχτούμε στον 21ο αιώνα την εξαθλίωση για την κερδοφορία των λίγων, των τραπεζών και των funds.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Έπεσαν βροχή οι σφαίρες – Οι νεότερες πληροφορίες και τα σενάρια (Video – Audio)

Ανοιχτή σύγκρουση στη ΝΔ: Σφοδρά πυρά Σαμαρά, «καρφιά» από Καραμανλή κατά Μητσοτάκη

Ντόρα Μπακογιάννη για Σαμαρά: Κατέθεσε τη δική του πικρία, ότι «δεν με παίζουν» (Video)

Στο μαιευτήριο της νέας εποχής

Το δημογραφικό εκπέμπει SOS: Διευρύνεται συνεχώς το χάσμα μεταξύ θανάτων και γεννήσεων στην Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πρόκειται να ανοίξει θέμα ηγεσίας ο Κασσελάκης – Δεν αποκλείονται… εκπλήξεις στην Κεντρική Επιτροπή

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter