Έλενα Ακρίτα: «Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας – Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;»

Έλενα Ακρίτα: «Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας – Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;»

Η κυρία Νατάσα Σεμέλη Πετρούλια, συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη, βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας επειδή σε αυτήν απευθύνθηκε ο Παύλος Πολάκης ζητώντας της να μην κάνει γκριμάτσες.

Την κυρία Πετρούλια υπερασπίστηκαν πολλοί λέγοντας ότι έχει πρόβλημα υγείας και ο Π. Πολάκης διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ομως όπως επισημαίνει η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook, η ίδια η κυρία Πετρούλια, σε συνέντευξή της είπε ότι «ο,τιδήποτε αναληθές έχει γραφεί ή/και έχει ακουστεί σχετικά με θέμα υγείας, το οποίο είναι ψευδές και ανυπόστατο».

Γράφει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ:

«Για την υπόθεση Πολάκη. Η ίδια η κ. Πετρουλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγειας και θεωρεί τον σχετικό ισχυρισμό “ψεύδη και ανυπόστατο». Και τόση ώρα στη Βουλή που τη βλέπω ακριβώς απέναντι μου είναι σοβαρότατη, χωρίς τον παραμικρό τικ ή μορφασμό.
Το επίμαχο βιντεο το είδε κανεις πριν τη διαγραφή;»

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα:

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: 5 μέλη της ΚΕ υπογράφουν υπέρ Πολάκη – «Κεντρικά στελέχη και κομματική γραφειοκρατία υπονομεύουν Κασσελάκη»

Μαξίμου: Σε πανικό και σύγχυση ο Μαρινάκης για την τροπολογία – πραξικόπημα στο πόθεν έσχες

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αυτοί είναι οι νέοι γενικοί γραμματείς – Όλα τα ονόματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter