Έλενα Ακρίτα: «Δύσκολη μέρα η χτεσινή. Και όχι με την καλή έννοια»

Έλενα Ακρίτα: «Δύσκολη μέρα η χτεσινή. Και όχι με την καλή έννοια»

Με δύο αναρτήσεις της η Έλενα Ακρίτα σχολίασε όσα συνέβησαν την Τρίτη στην ταραχώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βαθιά ευγνωμοσύνη στον πολιτικό που σχεδόν ένα χρόνο τώρα κράτησε το κόμμα μας όρθιο κι αγωνιστηκε με ήθος, μαχητικότητα και δυναμισμό κόντρα σε όλους και σε όλα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει πολλά στον Σωκράτη Φάμελλο. Ευχαριστούμε, Πρόεδρε!» έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της η κ. Ακρίτα.

Μετά από περίπου μια ώρα επανήλθε με νέα ανάρτηση και επισήμανε:

«Μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ, δυο επισημάνσεις

Μερικοί ισχυρίζονται πως οι αποφάσεις του εκάστοτε Προεδρου πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητες. Λάθος: μιλάμε για πρόταση, όχι γι’ απόφαση. Η τελική ετυμηγορία ανήκει στους βουλευτές οι οποίοι ψηφίζουν, μετά την εισήγηση του Προεδρου. Και η πλειοψηφία χτες ήταν οριακή.

Πολλοί βουλευτές διαφωνήσαμε με την αναίτια αντικατάσταση των δυο κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων Διονύση Καλαματιανού και Θεόφιλου Ξανθόπουλου. Σε δύσκολες μάχες στην Ολομέλεια, οι συνάδελφοι μάς έβγαλαν ασπροπρόσωπους με την ποιότητα του πολιτικού τους λόγου, τις γνώσεις και την εργατικότητα τους. Καμία εξηγηση δεν δόθηκε. Δυστυχώς.

Δύσκολη μέρα η χτεσινή. Κι όχι με την καλή έννοια».

Οι αναρτήσεις της βουλεύτριας Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν πολλά σχόλια. Στην επισήμανση ότι προκύπτει μια «αναντιστοιχία» στα όσα γράφει και σε αυτό που η ίδια ψήφισε, διευκρίνισε:

«Άλλο να διαφωνείς με μια συγκεκριμένη πρόταση κι άλλο σε μια οριακή ψηφοφορία η ψήφος σου να είναι καταλυτική για την αμφισβήτηση του Προέδρου. Εγώ στο κλίμα διχασμού δεν θα προσθέσω την υπογραφη μου για να τρίβουν τα χέρια τους οι άλλοι».

Διαβάστε επίσης

«Αναχώματα», εχθροί και… ευχολόγια από Μητσοτάκη στο υπουργικό για την ακρίβεια

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα η Αθηνά Λινού – Δικαίωση Πολάκη

Γαλάζια «πυρά» για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: Ψευτοπολιτικάντηδες παραιτηθείτε αν έχετε λίγη μπέσα…

Κακοκαιρία: Έρχεται «προχωρημένο φθινόπωρο» με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο «κόκκινο» (LIVE)

Εξαφάνιση 28χρονου Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σορός κοντά στο σημείο που χάθηκε – Οι πρώτες πληροφορίες

«Sounion»: Καμπανάκι από το Πεντάγωνο για το ελληνικό τάνκερ – «Διαρροή πετρελαίου στην Ερυθρά Θάλασσα»

Oasis: Η ατάκα για Πούτιν, ο τρομακτικός Τραμπ και η Βρετανία που είναι σκ..ά – Όταν οι Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ μίλησαν για πολιτική

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter