ΕΛΑΣ το µεγαλείο σου

ΕΛΑΣ το µεγαλείο σου

Εκατοντάδες χιλιάδες οι οποίοι ζουν σε περιοχές που έχουν τον επιθετικό προσδιορισµό «Νέα» (Νέα Σµύρνη, Νέα Πέραµος, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία κ.ο.κ.) της ελληνικής επικράτειας έχουν άκυρες ταυτότητες σύµφωνα µε τους αστυνοµικούς. Ο λόγος αστείος. Οπως αστεία είναι και η λειτουργία του ελληνικού κράτους. Το πρόβληµα εντοπίζεται κατά την έκδοση του διαβατηρίου, καθώς οι πολίτες αυτής της αστείας χώρας ακούν ότι είναι αδύνατη η έκδοση γιατί στην ταυτότητα δεν αναγράφεται το «Νέα» αλλά το «Ν.» (για παράδειγµα «Ν. Σµύρνη») και αυτό δεν το αναγνωρίζει το ηλεκτρονικό σύστηµα (προς δόξα του αναµορφωτή του ψηφιακού κράτους Κυριάκου Πιερρακάκη). Για να καταλάβουµε, κάποιος αστυνοµικός για λόγους συντοµίας κατά την έκδοση της ταυτότητας ανέγραψε την περιοχή µε τη συντοµογραφία «Ν.» και τώρα δεν µπορούν αυτοί οι πολίτες να πάρουν διαβατήριο αν δεν εκδώσουν νέα ταυτότητα, τα ραντεβού για την οποία προσδιορίζονται ύστερα από τέσσερις µε έξι µήνες. Οσο για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον αρµόδιο υπουργό; Οταν δεν σχεδιάζουν πώς θα δείρουν διαδηλωτές ασχολούνται µε το πώς θα αγοράσουν οχήµατα για την ΕΛΑΣ. Τζ.Ρ.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: Δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη ο ηγέτης Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Στέλεχος της Χαμάς στο documentonews.gr: «Η Γάζα θα γίνει το νεκροταφείο του κατοχικού στρατού εάν εισβάλλει»

Ποιος ήταν ο Ισμαήλ Χανίγιε που δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη – Από την Πρώτη Ιντιφάντα, στην ηγεσία της Χαμάς

Ισμαήλ Χανίγιε: Το Ιράν «διενεργεί έρευνα για τη δολοφονία του» – «Δειλή πράξη που δεν θα μείνει ατιμώρητη» λέει η Χαμάς

Γάζα: Τρεις γιοι και εγγόνια του ηγέτη της Χαμάς σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter