El Pais: «Το Ισραήλ μετατοπίζει το επίκεντρο του πολέμου στον Λίβανο»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Πώς το Ισραήλ παγίδευσε τη Χεζμπολάχ δύο φορές». Πίσω από το κυνήγι θησαυρού για βομβητές και παγιδευμένους ασυρμάτους, μια επιχείρηση που προετοιμάστηκε εδώ και πολύ καιρό από τις ισραηλινές υπηρεσίες. Στη Liberation διαβάζουμε: «Οχάιο, μια πόλη που μαστίζεται από το ρατσιστικό παραλήρημα του Τραμπ». Οι Αϊτινοί του Σπρίνγκφιλντ, που συνέβαλαν στην αναβίωση αυτής της πληγωμένης πόλης, είναι καθημερινά θύματα μιας φήμης που διαδίδεται από τον πρώην πρόεδρο και τους κατηγορεί ότι τρώνε τα κατοικίδια των πολιτών.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η Χεζμπολάχ απειλεί με αντίποινα μετά τις επιθέσεις». Η σιιτική πολιτοφυλακή κατηγορεί το Ισραήλ για τις εκρήξεις στον Λίβανο με τουλάχιστον 37 νεκρούς. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Εκρήξεις βομβητών. Πώς έγινε το σαμποτάζ στις συσκευές;». Οι εκρήξεις των βομβητών, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οφείλονται σε τεχνικούς χειρισμούς.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ισραηλινά αεροσκάφη βρυχώνται πάνω από τη Βηρυτό καθώς η ομιλία του Νασράλα διακόπτεται από τεράστια ισραηλινή αεροπορική δραστηριότητα». Ισραηλινά μαχητικά έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από τη Βηρυτό ενώ μιλούσε ο Νασράλα. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Οι πλημμύρες στην πόρτα του κοινοβουλίου της Ουγγαρίας». Ο Όρμπαν ακύρωσε την ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λόγω πλημμύρας στην Ουγγαρία.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο αρχηγός της Χεζμπολάχ ορκίζεται αντίποινα κατά του Ισραήλ μετά από κύμα επιθέσεων». Το Ισραήλ βομβαρδίζει τον νότιο Λίβανο αφού ο αρχηγός της Χεζμπολάχ υποσχέθηκε «τιμωρία» για τις εκρήξεις.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ζημιές, ελλείψεις Πολιτική σύγκρουση για πλημμύρα». Η Αιμίλια-Ρομάνα είναι ξανά κάτω από το νερό μετά την καταστροφική πλημμύρα του περασμένου έτους.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Ισραήλ μετατοπίζει το επίκεντρο του πολέμου στον Λίβανο». Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ υπόσχεται αντίποινα μετά την έκρηξη χιλιάδων συσκευών επικοινωνίας της Χεζμπολάχ.

Διαβάστε επίσης

Σμπαράλια το «δόγμα ασφάλειας» Μητσοτάκη: Διέρρηξαν και τρίτο υπουργείο!

«Το Ισραήλ σχεδίαζε επί 15 χρόνια τις επιθέσεις» – Οι εταιρείες βιτρίνα και το σκιώδες δίκτυο στην εφοδιαστική αλυσίδα

Αυτά είναι τα χαλιά των 18.000 ευρώ που πήρε στο υπουργείο με απευθείας ανάθεση η Κεφαλογιάννη (Photos)

Απάνω σε χαλιά, σε ακριβά χαλιά

Ακρίβεια: Ποια προϊόντα κοστίζουν ακριβότερα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Ισπανία (Video)

Χαλκιδική: Έστειλαν την αστυνομία για να διώξουν 10χρονη μαθήτρια που δεν «χωρούσε» στην τάξη (Video)

Ετικέτες