El Pais: «Οι Βρυξέλλες εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρων απέλασης εκτός ΕΕ»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Covid, γρίπη, λοιμώξεις του αναπνευστικού: πώς θα είναι οι επιδημίες αυτόν τον χειμώνα;». Η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης και του Covid ξεκίνησε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Στη Liberation διαβάζουμε: «Στο Μίσιγκαν, τα φώτα της δημοσιότητας στην ψήφο των εργαζομένων». Μετά τον Τραμπ το 2016 και τον Μπάιντεν το 2020, ποιον θα ψηφίσει η αμφίρροπη πολιτεία των Μεγάλων Λιμνών;.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Οι νέοι ψηφοφόροι είναι απρόβλεπτοι». Όπως δείχνει η νέα μελέτη για τους νέους της Shell, η μεγαλύτερη ανησυχία των ατόμων ηλικίας δώδεκα έως 25 ετών δεν είναι πλέον  κλιματική αλλαγή, αλλά ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Δεν υπάρχει AI χωρίς πυρηνική ενέργεια;». Όλο και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας βασίζονται στην πυρηνική ενέργεια για να καλύψουν την τεράστια ζήτηση.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Οι ΗΠΑ ορίζουν προθεσμία στο Ισραήλ για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα». Οι ΗΠΑ δίνουν στο Ισραήλ προθεσμία 30 ημερών για να επιτρέψει τη βοήθεια στη Γάζα, διαφορετικά απειλούν να διακόψουν τις αποστολές όπλων. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ένα μουσείο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ανοίγει στη σκιά των πυραμίδων». Ένα μεγαλειώδες μουσείο με τους αρχαίους θησαυρούς της Αιγύπτου ανοίγει για δοκιμαστική λειτουργία.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι ΗΠΑ προειδοποιούν το Ισραήλ για ενδεχόμενη διακοπή της μεταφοράς όπλων εάν δεν διανεμηθεί η βοήθεια στη Γάζα». Μια ιδιωτική επιστολή από τον Άντονι Μπλίνκεν και τον Λόιντ Όστιν προς τον Μπενιαμίν Νετανιάχου δίνει στο Ισραήλ 30 ημέρες για να ενεργήσει.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Τελεσίγραφο στο Ισραήλ από τις ΗΠΑ: ανθρωπιστική βοήθεια τη Γάζα ή όχι άλλα όπλα». Το Ισραήλ απειλεί να εμποδίσει την αποστολή όπλων στο Ισραήλ εάν δεν βελτιωθεί η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Οι Βρυξέλλες εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρων απέλασης εκτός ΕΕ». Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο ανοίγματος κέντρων απέλασης εκτός ΕΕ, για να στείλει εκεί «παράτυπους μετανάστες».

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Έσκισε ελληνικές σημαίες σε εστιατόριο γιατί… νόμιζε ότι ήταν του Ισραήλ (Video)

«Παιδιά του Χίτλερ και του διαβόλου» Νετανιάχου και Ζελένσκι – «Πυρά» από τον Ντανιέλ Ορτέγκα (Video)

Μέση Ανατολή: «Έτοιμο το σχέδιο του Ισραήλ για αντίποινα στο Ιράν»

Εκλογές ΗΠΑ: Ρεκόρ προσέλευσης σε πολιτεία κλειδί για τον Τραμπ – Ξεκίνησε η πρόωρη ψηφοφορία

Νέο ευρωπαϊκό ράπισμα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

Ανοχύρωτοι και νομικά ακάλυπτοι οι «ήρωες» εθελοντές πυροσβέστες – Ο άδικος χαμός των δύο νέων ανέδειξε τις μαύρες τρύπες στο φτηνό δόγμα Κικίλια

Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο – Τουλάχιστον 10 νεκροί και 15 τραυματίες

Ετικέτες