El Pais: «Ο Σάντσεθ περνά στην επίθεση μπροστά στο αντιμεταναστευτικό κύμα»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Πώς το Ισραήλ διεξάγει τον σκιώδη πόλεμο του στο Ιράν». Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει τις επιδρομές του στον Λίβανο. Στη Liberation διαβάζουμε: «Μίλτον, Κερκ… απανωτές κακοκαιρίες χωρίς διάλειμμα». Το πρωί της Τετάρτης, η Φλόριντα περίμενε την άφιξη του τυφώνα Μίλτον, τον οποίο ο Τζο Μπάιντεν χαακτήρισε ως «τη χειρότερη καταιγίδα εδώ και έναν αιώνα».

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Αίτημα για απαγόρευση εισόδου στην Γκρέτα Τούνμπεργκ». Η Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα εμφανίζεται όλο και περισσότερο σε διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης στη Γερμανία. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Σε καταιγίδα η Κάμαλα Χάρις». Μετά τον τυφώνα Χελίν, ο κυκλώνας Μίλτον βάζει τη Φλόριντα σε φόβο και τρόμο.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο τυφώνας Μίλτον σφυροκοπά την Φλόριντα». Στο σκοτάδι της νύχτας, ο Μίλτον χτυπά τη Φλόριντα. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ο τυφώνας Μίλτον σφυροκοπά την Φλόριντα». Ο τυφώνας Μίλτον άρχισε να πλήττει την ακτή του Κόλπου της Φλόριντα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Η υπόσχεση του πρωθυπουργού να βάλει τέλος στη λιτότητα χρειάζεται 25 δισ. λίρες ετησίως σε αυξήσεις φόρων». Οι αυξήσεις φόρων στον προϋπολογισμό θα είναι απαραίτητες ακόμη και αν η υπουργός Οικονομικών Ρέιτσελ Ριβς αλλάξει τους δημοσιονομικούς κανόνες.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Μίλτον, ο σούπερ τυφώνας: Φόβος και εκκενώσεις στη Φλόριντα». Ισχυροί άνεμοι και κύματα, πέντε εκατομμύρια εκτοπισμένοι.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Σάντσεθ περνά στην επίθεση μπροστά στο αντιμεταναστευτικό κύμα». Σχέδια για να διευκολύνει την εγκατάσταση μεταναστών ανακοίνωσε ο Ισπανός πρόεδρος, Πέδρο Σάντσεθ.