El Pais: «Ο Νετανιάχου εντείνει τον ολοκληρωτικό του πόλεμο στη Γάζα»

El Pais: «Ο Νετανιάχου εντείνει τον ολοκληρωτικό του πόλεμο στη Γάζα»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Γιούλια Ναβάλναγια: “Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον Πούτιν πάνω από όλα”». Συνέντευξη στην «Figaro» παραχώρησε η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος πέθανε στη φυλακή, με αφορμή την κυκλοφορία του ημερολογίου κράτησής του «Patriot», το οποίο δημοσίευσε ο Ρόμπερτ Λαφόν. Στη Liberation διαβάζουμε: «Εκλογές στις ΗΠΑ: Χάσμα μεταξύ των φύλων στους νέους». Η διαφορά στην ψηφοφορία ανάλογα με το φύλο δεν ήταν ποτέ πιο έντονη στις Ηνωμένες Πολιτείες, από ό,τι για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Στοχευμένη βολή στο κεφάλι στον ηγέτη της Χαμάς Σινουάρ». Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για τον θάνατό του. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Αποτράπηκε επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία». Ο εισβολέας σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Η αντιπολίτευση της Ρωσίας στο εξωτερικό διαλύεται». Πολλοί Ρώσοι που θέλουν να δουν αλλαγή στη χώρα τους αμφιβάλλουν ολοένα και περισσότερο ότι η αντιπολίτευση με τη σημερινή της μορφή μπορεί να ηγηθεί του αγώνα για τη μεταμόρφωση της χώρας. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «”Μάχη” στήθος με στήθος για Χάρις και Τραμπ με λίγα περιθώρια για λάθη». Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία εντείνουν τις επιθέσεις τους αφού ο Τραμπ έσβησε το προβάδισμα του Χάρις.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Η εργατικοί ζητούν διαβατήρια NHS για όλους τους ασθενείς παρά τους φόβους περί ιδιωτικότητας». Ο υπουργός Υγείας ξεκινά διαβούλευση σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει το NHS στην Αγγλία από «αναλογικό σε ψηφιακό».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Επίθεση Μελόνι σε δικαστές – Νέα μονομαχία». «Η Μελόνι είναι χειρότερη από τον Μπερλουσκόνι», ανέφερε ένας δικαστής.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Νετανιάχου εντείνει τον ολοκληρωτικό του πόλεμο στη Γάζα». Οι επιθέσεις του Ισραήλ συνεχίζονται παρά την εξάλειψη του Σινουάρ.

Διαβάστε επίσης

Φετουλάχ Γκιουλέν: Ποιος ήταν ο εχθρός του Ερντογάν – Ήθελε ένα «ανεκτικό Ισλάμ», σκληρή δουλειά και εκπαίδευση

Βίος και πολυτέλεια του σερ Πιτσιλή

Οι πρωταγωνιστές της απάτης-καρουζέλ και οι στενοί δεσμοί με την κυβέρνηση

Χανιά: Συναγερμός για κρούσμα νορβηγικής ψώρας σε σχολείο – Mεταδίδεται εύκολα, έχει έντονα συμπτώματα (Video)

Μεγαλώνει το χάσμα στη ΝΔ – «Να μη θεωρηθεί δεδομένη η ψήφος μου ούτε για ΠτΔ», λέει ο Βλάχος

Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ – Εργασίες το καλοκαίρι για τις στέγες Καλατράβα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter