Εκτός Προολυμπιακού ο Κώστας Σλούκας – Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Εκτός Προολυμπιακού ο Κώστας Σλούκας – Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής μπάσκετ για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω Προολυμπιακού Τουρνουά, αλλά ούτε και σε πιθανή πρόκριση της γαλανόλευκης στο Παρίσι.

Ο 34χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε αρχικά ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Βασίλη Σπανούλη και συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής στο ΣΕΦ ενόψει των πρώτων φιλικών.

Ωστόσο οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει στο πόδι είναι πιο σύνθετος και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την αποκατάστασή του.

Με τον Σλούκα οριστικά νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις της Εθνικής, η προεπιλογή του Βασίλη Σπανούλη διαθέτει τους εξής γκαρντ: Νικ Καλάθης, Τόμας Γουόκαπ, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Τολιόπουλος και Νεοκλής Αβδάλας.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής:

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν ότι ο απαιτούμενος χρόνος πλήρους αποκατάστασης δεν αρκεί για να δώσει το «παρών» στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Διαβάστε επίσης: 

Γιάννης Αλαφούζος: «Θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League»

Εφιαλτική νύχτα για τον Ρομπέρτο Μπάτζιο – Θύμα άγριας επίθεσης από ληστές μέσα στο σπίτι του

Μάριος Ηλιόπουλος: «Levantate Matias» – Το μήνυμα στα ισπανικά προς τον Αλμέιδα που έγινε viral (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter