Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Πάνω από 35 τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του θύματος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης στη σορό του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο Ψυχικό.

Στο κεφάλι και το σώμα του θύματος εντοπίστηκαν περισσότερα από 35 διαμπερή τραύματα, τα οποία προήλθαν από πιστόλια 9 χιλιοστών, ενώ μία σφαίρα εντοπίστηκε και στο πόδι του.

Παράλληλα, όσον αφορά τη βαλλιστική εξέταση, ο δράστης χρησιμοποίησε τελικά δύο πιστόλια και δεν άλλαξε γεμιστήρα, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά από την αστυνομία.

Βίντεο – ντοκουμέντο με το καρτέρι θανάτου

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο δράστης στήνει καρτέρι για να δολοφονήσει  εν ψυχρώ δολοφονία τον 54χρονο τοπογράφο, Παναγιώτη Στάθη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το in καταγράφεται ο δολοφόνος του Παναγιώτη Στάθη λίγα λεπτά προτού ανοίξει πυρ και σκοτώσει εν ψυχρώ τον 54χρονο τοπογράφο στο Ψυχικό.

Είναι η στιγμή που στήνει καρτέρι στον Παναγιώτη Στάθη, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας, σε μια ήσυχη γειτονιά στο Ψυχικό και συγκεκριμένα εκεί που παρκάρει τη μηχανή και περιμένει εκεί μέχρι να φτάσει στο σημείο και το θύμα του.

Μερικά μέτρα μακριά βρίσκεται η εταιρεία του 54χρονου, εκεί που ο Παναγιώτης Στάθης σταμάτησε για να παρκάρει, λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες του δολοφόνου.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία εξπρές τις επόμενες ώρες – Καταιγίδες και έντονη κεραυνική δραστηριότητα (LIVE)

Ρεζίλι και στο Politico o Αυγενάκης: Έλληνας βουλευτής διαγράφηκε από το κυβερνών κόμμα μετά από επίθεση σε υπάλληλο αεροδρομίου

Εργατικό ατύχημα στο Πέραμα: Τρία άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα – Τρεις συλλήψεις

Σε αντάρτικο κατά Κασσελακη καλεί ο Θανάσης Καρτερός: «Βρε, μίλα!»

Ο Στ. Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς»

Ελλάδα – Αίγυπτος: Με το βλέμμα στον ημιτελικό – Πού θα δείτε το ματς (Videos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter