Εκτέλεση στο Ψυχικό: Αναζητούν τη διαδρομή του δολοφόνου – Στη Μύκονο μεταβαίνει κλιμάκιο της ΕΛΑΣ (Video)

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Αναζητούν τη διαδρομή του δολοφόνου – Στη Μύκονο μεταβαίνει κλιμάκιο της ΕΛΑΣ (Video)

Τον τρόπο με τον οποίον κινήθηκε ο δολοφόνος του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό αναζητά η ΕΛΑΣ.

Οι Αρχές εξετάζουν υλικό τόσο από την ευρύτερη περιοχή, όσο και από το Μαρούσι, το Χαλάνδρι και το Ψυχικό, μήπως εντοπίσουν τον εκτελεστή του τοπογράφου και την κατεύθυνση που ακολούθησε μετά τη στυγερή δολοφονία το πρωί της Τρίτης.

Παράλληλα, οι έρευνες στρέφονται προς τη Μύκονο και την Ιο, ούτως ώστε να εντοπιστούν τα κίνητρα της δολοφονίας του 54χρονου, ιχνηλατώντας την επαγγελματική δραστηριότητα του τοπογράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, ο 54χρονος δραστηριοποιούνταν επί χρόνια επαγγελματικά στη Μύκονο στο χώρο του real estate. Επίσης ο 54χρονος φέρεται να συνδέεται με συγκεκριμένα πρόσωπα από πολεοδομικές υπηρεσίες με ενεργό ρόλο σε αγοραπωλησίες και μεταβιβάσεις πολυτελών ακινήτων.

Μάλιστα το θύμα της εκτέλεσης φέρεται να είχε καταγγείλει παλαιότερα σε βάρος του επιθέσεις και ξυλοδαρμό τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα, ενώ φέρεται να είχε υποβάλλει και επίσημη καταγγελία κατά το παρελθόν στο σε Αστυνομικό Τμήμα των βορείων προαστίων. Ωστόσο οι καταγγελίες ήταν κατά αγνώστων, καθώς δεν είχε κατονομάσει τους δράστες.

Για τον λόγο αυτόν, κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα μεταβεί στη Μύκονο.

Η εισαγγελική έρευνα για τη «μαφία της οικοδομής»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εδώ και μήνες εισαγγελική έρευνα για την αποκαλούμενη και ως «μαφία της οικοδομής» στη Μύκονο, μετά από παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου. Πρόκειται για εισαγγελικό λειτουργό που το περασμένο καλοκαίρι κήρυξε τον πόλεμο κατά της διαφθοράς και των ισχυρών συμφερόντων όχι μόνο στη Μύκονο αλλά και σε πολλά άλλα νησιά πραγματοποιώντας εφόδους στέλνοντας μήνυμα στα συμφέροντα που λυμαίνονται το νησί για τήρηση της νομιμότητας.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν τεθεί οι ανεγέρσεις και όχι μόνο κτισμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές της Μυκόνου στις οποίες υπήρχαν παραδοσιακοί ή διατηρητέοι οικισμοί. Μάλιστα, στις περιοχές αυτές, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε οικοδομική εργασία είναι απαραίτητη γνωμοδότηση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Με τον τρόπο αυτό, οι επιτήδειοι κατάφερναν να νομιμοποιούν παρανόμως, αυθαίρετες κατασκευές.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Η πολύμηνη εισαγγελική έρευνα για τη «μαφία της οικοδομής», η εκτίμηση της ΕΛΑΣ και η εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου

Θράσος Αυγενάκη: «Ήταν μια κακιά στιγμή, δεν υπάρχει σκέψη παραίτησης» (Video)

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Λευτέρης Αυγενάκης επιτέθηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου

Τα WikiLeaks που αποκάλυψαν την υποτελή Ελλάδα – Ο Ασάνζ άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο

Χαλκιδική: Βαρύ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου – Χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες»

Γαλλία – Εκλογές: Οι αντίπαλοι ενώνονται κατά της ακροδεξιάς της Λεπέν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter