Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Χωρίς «γραμμή» στήριξης, ο Παύλος Γερουλάνος καλεί σε εκλογική συμμετοχή (Video)

Κάλεσμα για συμμετοχή στον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής 13 Οκτωβρίου για την ανάδειξη προέδρου μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα απευθύνει ο Παύλος Γερουλάνος προς τους ψηφοφόρους του. Ο βουλευτής Α΄Αθήνας ο οποίος διεκδίκησε την προεδρία στον α΄γύρο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, ζητά από τον κόσμο να πάει ξανά στην κάλπη. Ο Παύλος Γερουλάνος δεν δίνει «γραμμή» στήριξης σε κανέναν από τους δυο διεκδικητές, αλλά μετ΄επιτάσεως καλεί όσους-ες τον ψήφισαν « να μην εγκαταλείψουν τη μάχη, απλώς επειδή δεν είναι ο αγαπημένος τους υποψήφιος εκεί». «Απευθύνω κάλεσμα, να μη μείνει κανένας σπίτι. Οι άνθρωποι που έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν, που είναι μόνο αυτοί που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, να πάνε στην κάλπη, για να δυναμώσουμε», τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη (ΑΝΤ1 TV-8.10.2024).

Παράλληλα, αρνείται να δώσει «σήμα» ώστε να κατευθύνει υπέρ κάποιου υποψηφίου και εξηγεί ότι, κατά την άποψή του, κάτι τέτοιο θα ήταν προσβλητικό απέναντι στο εκλογικό σώμα. Οι εποχές που κάποιος μπορούσε να φέρει τόσες εκατοντάδες ψήφους σε μια κάλπη, δεν υπάρχει πια, σημείωσε, προσθέτοντας ότι ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Για να καταλήξει:

«Πραγματικά, πιστεύω ότι ούτε μπορείς, ούτε πρέπει να προσπαθήσεις να χειραγωγήσεις το σώμα, το οποίο έρχεται να σε ψηφίσει. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ήρθαν με έναν σεβασμό απέναντι σε αυτό που είχα να δώσω εκείνη την ώρα, σε αυτόν τον αγώνα. Από εκεί και πέρα, το μόνο το οποίο ζητάω εγώ, είναι ο κόσμος να πάει να ψηφίσει, να μην εγκαταλείψουν τη μάχη, απλώς επειδή δεν είναι ο αγαπημένος τους υποψήφιος εκεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Γερουλάνος ανάρτησε στα σόσιαλ μίντιά του βίντεο το οποίο αφιερώνει στους ανθρώπους που τον στήριξαν στην προεκλογική του καμπάνια. Το μήνυμα είναι «Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ».

YouTube video player

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η Άννα Διαμαντοπούλου… κεντράρει τους «μονομάχους» – Συναντήσεις με Ανδρουλάκη και Δούκα

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Καταπέλτης για Καλλιάνο, δικαίωση για τον γιατρό η ΕΔΕ του «Αττικόν» – Το Documento αποκαλύπτει το πόρισμα

Μάχες «μέχρις εσχάτων» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – Το Σάββατο η κρίσιμη Kεντρική Eπιτροπή για Κασσελάκη

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Μαρίν Λεπέν – Οι «γκρίζες ζώνες» στα παχυλά επιδόματα των ευρωβουλευτών