Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τη μάχη Ανδρουλάκη – Δούκα εν όψει β΄ γύρου

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τη μάχη Ανδρουλάκη – Δούκα εν όψει β΄ γύρου

Ανοίγουν και πάλι τα στοιχήματα για τη μάχη των δύο μονομάχων του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Προφανώς, οι στοιχηματικές εταιρείες δεν παράγουν πολιτική, παρά αποτελούν ένδειξη.

Οι στοιχηματικές εταιρίες τοποθετούν το Νίκο Ανδρουλάκη ως φαβορί  για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε δύο στοιχηματικές ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται επικρατέστερος νικητής, με απόδοση 1,22 σε δύο στοιχηματικές ενώ σε μία τρίτη η απόδοση είναι στο 1,45.

Οι αποδόσεις που συγκεντρώνει ο συνυποψήφιός του, δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας είναι 4 στις δύο ενώ σε μία τρίτη στοιχηματική συγκεντρώνει 2.65.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ομοβροντία δηλώσεων με το βλέμμα στην ΚΕ του Σαββάτου – Συνεδριάζει το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία (Video)

Συναυλία για Τέμπη: Αυτό είναι το live streaming από το Καλλιμάρμαρο – Οι οδηγίες για δημόσιες προβολές

Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το εξοργιστικό ρεπορτάζ με το σπίτι του Μπάλντοκ: «Δε θα δικαιολογηθώ, αναλαμβάνω την ευθύνη» (Video)

«Τραγωδία στο Γουέμπλεϊ – Ξεφτιλιστήκαμε»: Πυρά από τα βρετανικά ΜΜΕ για την ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα

«Σάρωσε» τη Φλόριντα ο τυφώνας Μίλτον: Τουλάχιστον 17 οι νεκροί – Τεράστιες καταστροφές από ανεμοστρόβιλους και πλημμύρες (Photos-Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter