Εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Κλειδώνει» το debate Ανδρουλάκη – Δούκα

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Κλειδώνει» το debate Ανδρουλάκη – Δούκα

Μια ανάσα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, οι δυο διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τηλεοπτικά τα ξίφη τους και να παρουσιάσουν τις θέσεις τους. Αν και παραμένει ανοιχτή η ημερομηνία του debate (τηλεμαχίας) μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, έχει υπάρξει συμφωνία για τους όρους διεξαγωγής του στην ΕΡΤ, ενόψει του β΄ γύρου των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Οκτωβρίου. Όλα δείχνουν ότι η τηλεμαχία θα γίνει, με πιθανή μάλιστα ημέρα διεξαγωγής την ερχόμενη Παρασκευή.

Κατά τη συνεδρίαση των εκπροσώπων τους με την τους αρμοδίους της Επιτροπής για της εκλογές (ΕΔΕΚΑΠ), που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8 Οκτωβρίου), βρέθηκε κοινός τόπος αναφορικά με το σχεδιασμό της τηλεμαχίας αλλά και τις θεματικές ενότητες. Όμως, δεν καθορίστηκε ακόμα η ημερομηνία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων των δυο υποψηφίων προέδρων, οι οποίοι όμως κάνουν προσπάθειες να λύσουν σύντομα το ζήτημα. Η πλευρά Δούκα εμφανίστηκε να είναι διαθέσιμη και Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και περιμένει την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη, η οποία είχε προτείνει Τετάρτη-Πέμπτη.

Τελικά όπως φαίνεται η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του debate στην ΕΡΤ είναι η Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Το επιτελείο του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχε κανονίσει για εκείνη την ημέρα ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη και έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να τη μεταφέρουν μια μέρα αργότερα, το Σάββατο, ώστε την Παρασκευή να γίνει η τηλεμαχία.

Διαβάστε επίσης:

Νετανιάχου: «Εξοντώσαμε όλους τους πιθανούς διαδόχους του Νασράλα» (Video)

Ισπανία: Απαγορεύει τα ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά πατίνια ο δήμος της Μαδρίτης

Όρμπαν: «Τι θα κάνουμε άμα κερδίσει ο Τραμπ; Θα ανοίξουμε σαμπάνιες»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter