Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα εκλογικά έντυπα του β΄γύρου

Στη τελική ευθεία του β΄γύρου των εκλογών για τη ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, οι υπεύθυνοι για τα οργανωτικά των εκλογών ρυθμίζουν τις τελευταίες εκκρεμότητες. To Documento παρουσιάζει εκλογικά έντυπα που εξέδωσε η ΕΔΕΚΑΠ, η αρμόδια για τις εκλογές επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης μεταξύ των υποψηφίων προέδρων Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.

Για τον β’ γύρο δεν συμπληρώνονται αιτήσεις νέων μελών, καθώς η διαδικασία γίνεται από το κλειστό μητρώο των ψηφισάντων του α’ γύρου της 6ης Οκτωβρίου. Ετσι, είναι επτά τα εκλογικά έντυπα του β΄γύρου ενώ στην πρώτη κάλπη ήταν εννιά τα εκλογικά έντυπα που είχαν σταλεί στις νομαρχιακές επιτροπές και στα επιτελεία των υποψηφίων προέδρων.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας ή του Αποδήμου, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο. Επίσης, δεν καταβάλλεται για τη συμμετοχή αντίτιμο 3 ευρώ.

Τα εκλογικά έντυπα για τον β΄γύρο αφορούν σε:
Διαπίστευση Εκπροσώπου Υποψηφίου, Διαπίστευση Επόπτη Υποψηφίου, Έντυπο Ένστασης, Κατάσταση Ψηφισάντων που περιλαμβάνει έντυπο πρώτης σελίδας, ενδιάμεσων σελίδων και τελικής σελίδας για υπογραφές, καθώς και Πρακτικό Αποτελεσμάτων.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ by Website Documento on Scribd

Εκλογές ΠΑΣΟΚ by Website Documento on Scribd

Διαβάστε επίσης:

Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Τασούλα: «Κάνεις πολιτικό αλισβερίσι με τους ακροδεξιούς» – «Φαιδρότητες»

Μαρινάκης για την αλαζονεία υπουργών: «Είμαστε προσωρινοί άπαντες από αυτές τις θέσεις»

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορέσαμε να μπούμε σε επί της ουσίας συζήτηση, λέει ο Πολάκης – Έρευνα για τη διαρροή ζητά ο Κασσελάκης

Ετικέτες