Έκλεψαν το αυτοκίνητο του παραολυμπιονίκη Ρωμαίου Ρουμελιώτη

Πηγή φωτογραφίας: facebook

Το αυτοκίνητο του χρυσού παραολυμπιονίκη στην τοξοβολία Ρωμαίου Ρουμελιώτη, μια Μερσεντες 180C χρώματος μπλε σκούρο με αναπηρική μπλε πινακίδα ΑΝΠ 3736 έκλεψαν άγνωστοι.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια μέσω Facebook και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, αφού όπως λέει δεν έλαβε την άμεση βοήθεια όπως περίμενε από την αστυνομία. Το αυτοκίνητό του χρυσού παραολυμπιονίκη είναι διαμορφωμένο στις ανάγκες του και απολύτως απαραίτητο για τις μετακινήσεις του.

Ο  Ρωμαίος Ρουμελιώτης έγραψε στο Facebook:

«Σήμερα το πρωί στις 5:30 κλάπηκε από παρκινγκ στον Άγιο Παντελεημονα στην Αθήνα το αυτοκίνητο μου μάρκας Μερσεντες 180C χρώματος μπλε σκούρο με αναπηρική μπλε πινακίδα ΑΝΠ 3736. Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δήλωσε αναρμόδιο και το αρμόδιο τμήμα ασφαλείας ανοίγει στις 7:30. Οποίος μπορεί ας βοηθήσει».

Ο Ρωμαίος Ρουμελιώτης το 2015 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τόξο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στους 6ους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες CISM που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Mungyeong της Νοτίου Κορέας. Η ιστορία επαναλήφθηκε στο Φοντενμπλό της Γαλλίας όπου έλαβε μέρος στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας Ενόπλων Δυνάμεων.