Εκδήλωση για το τελευταίο βιβλίο του Χρήστου Σιάφκου

Εκδήλωση για το τελευταίο βιβλίο του Χρήστου Σιάφκου

Χρόνια δημοσιογράφος ο Χρήστος Σιάφκος έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα στο πολιτιστικό ρεπορτάζ αφήνοντας το πάντοτε έντονο στίγμα του αρχικά ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως υπεύθυνος τμημάτων και αρχισυντάκτης σε εφημερίδες και περιοδικά.

Στην πεζογραφία εμφανίστηκε το 1999. Έκτοτε έχει γράψει μυθιστορήματα και διηγήματα, τις βιογραφίες του Τάσου Ζωγράφου και του Μιχάλη Κακογιάννη και έχει μεταφράσει πεζά και ποίηση από τα ιταλικά.

Τελευταίο του δημιούργημα η συλλογή διηγημάτων … «γιατί κι οι έρωτες μου φάγανε τα χρόνια…» (Εκδόσεις ΚΨΜ) σε επιμέλεια Δημήτρη Λυμπερόπουλου.
Αυτό το βιβλίο για «τους όλβιους έρωτες και την ποινή της μοναξιάς που τους ακολουθεί αλλά και τον έρωτα στα χρόνια της κρίσης, τη νεότητα που από μόνη της μοιάζει επιχείρημα και το κρασί με ό,τι αυτό πυροδοτεί» παρουσιάζεται στη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 7.30μμ στον «Κήπο του Μουσείου» (Πατησίων 44, μπροστά από το εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο)

Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο σκηνογράφος Γιάννης Μετζικώφ, ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης, ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς, ο εκδότης Βασίλης Χατζηιακώβου, και, βέβαια, o συγγραφέας του βιβλίου Χρήστος Σιάφκος

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter