Εισαγγελική έρευνα για τον αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε εισαγγελέας για απειλητικές εκφράσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2. Μέλη της αποστολής των ερυθρόλευκων έγιναν αποδέκτες εμετικών σχολίων κι αυτό σε έναν αγώνα που οι παίκτες των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη φορώντας φανέλες με το μήνυμα «Μη με χτυπάτε άλλο!».

Ο εισαγγελέας ζητά, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, να διερευνηθεί το συνδεόμενο με τον αθλητικό νόμο αδίκημα της απειλής κατά προσώπων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η αστυνομία.

Για όσα συνέβησαν στον αγώνα μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Β’ Γιώργος Ξενιτίδης: «Είμαστε απογοητευμένοι, δεν θα σταθώ στο παικτικό κομμάτι. Δεν παίχτηκε μπάλα από καμία από τις δύο ομάδες, συγγνώμη και από τον κόσμο που μας παρακολούθησε. Ντρέπομαι. Δεν είναι εικόνα και από εμάς και από τους αντίπαλους. Σ’ αυτές τις ηλικίες, δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε έτσι τους αγώνες στο πρότζεκτ των β΄ομάδων. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, έξω φασαρίες, αυτά είναι ντροπή για εμένα, δεν πρέπει να υπάρχουν, πρέπει να κοιτάξουμε να το βελτιώσουμε. Είμαι απογοητευμένος από την ομάδα, από αύριο είναι μια καινούρια μέρα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».