Εισαγγελική έρευνα για τις πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη

Εισαγγελική έρευνα για τις πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη

Ποινικές ευθύνες σχετικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα που έλαβαν χώρα τα προηγούμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, αναζητεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης, με έρευνα που παραγγέλθηκε προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και σύμφωνα και με πηγές που επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ.

Αφορμή, στάθηκε αναφορά της ίδιας της Πυροσβεστικής προς την Εισαγγελία για τους κινδύνους που προέκυψαν τόσο την περασμένη Παρασκευή όσο και δύο 24ωρα αργότερα (Κυριακή προς Δευτέρα) σε ανθρώπους και περιουσίες.

Η έρευνα στρέφεται κατά παντός υπευθύνου και στο πλαίσιο αυτό θα προσκομιστούν οι εκθέσεις αυτοψίας της Πυροσβεστικής για τα συμβάντα όπου κλήθηκε να επιληφθεί και κυρίως αυτά όπου κινδύνευσαν άνθρωποι. Αντικείμενο δε της έρευνας αναμένεται να αποτελέσει και το σκέλος του καθαρισμού των φρεατίων.

Να σημειωθεί ότι παρόμοια έρευνα είχε διαταχθεί τον περασμένο Ιούνιο, ύστερα από άλλη δυνατή νεροποντή που είχε δημιουργήσει προβλήματα και ζημιές στην πόλη. Και εκείνη η έρευνα είχε ανατεθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία «εξπρές» – Ποτάμια οι δρόμοι, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, εικόνες καταστροφής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter