Είναι τα τηγανητά λαχανικά ανθυγιεινά; – Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύουμε

Είναι τα τηγανητά λαχανικά ανθυγιεινά; – Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύουμε

Μπορεί το τηγάνισμα να έχει «δαιμονοποιηθεί» -και ορθά- από γιατρούς και διατροφολόγους, καθώς θεωρείται ο πιο ανθυγιεινός τρόπος μαγειρέματος, ωστόσο μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Γρανάδας έρχεται να ανατρέψει κάποια δεδομένα.

Στο πλαίσιο της μελέτης, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Food Chemistry, οι ερευνητές εξέτασαν το διατροφικό προφίλ λαχανικών που εντάσσονται παραδοσιακά στη μεσογειακή διατροφή όταν αυτά μαγειρευτούν με διάφορους τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα στο runnfun.gr.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter