«Είμαι βιαστής»: Ένοχος δήλωσε Πελικό για τον μαζικό βιασμό της πρώην συζύγου του

Ο Ντομινίκ Πελικό, ο άνδρας που κατηγορείται ότι νάρκωνε τη σύζυγό του Ζιζέλ Πελικό και προσκαλούσε αγνώστους να τη βιάσουν, ανέβηκε σήμερα στο εδώλιο σε μια ιστορική δίκη στη Γαλλία και παραδέχτηκε τις διάφορες ποινικές κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί σε μια δίκη που παρακολουθείται στενά, ανέφεραν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. «Είμαι βιαστής, όπως και όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος επρόκειτο να καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα στη δίκη που έχει σοκάρει τη Γαλλία, αλλά η εμφάνισή του καθυστέρησε λόγω προβλημάτων υγείας. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπαστούνι, σύμφωνα με το reuters.

«Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους» δήλωσε ο Ντομινίκ Πελικό 71 ετών, σύμφωνα με το BFM TV, του οποίου ο δημοσιογράφος ήταν παρών στο δικαστήριο, προσθέτοντας:  «Είμαι βιαστής, όπως και όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα. Όλοι γνώριζαν για την κατάστασή της πριν έρθουν εδώ, γνώριζαν τα πάντα, δεν μπορούν να πουν το αντίθετο» είπε προκαλώντας την αντίδραση των άλλων κατηγορουμένων, 35 εκ των οποίων αρνούνται την πράξη του βιασμού. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν γεννιόμαστε ανώμαλοι, γινόμαστε ανώμαλοι».

Οι εισαγγελείς έχουν αναφέρει ότι ο Ντομινίκ Πελικό προσέφερε σεξ με τη σύζυγό του σε μια ιστοσελίδα και κατέγραψε την κακοποίηση. Εκτός από τον Ντομινίκ Πελικό 50 άλλοι άνδρες που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν βρίσκονται σε δίκη, η οποία διεξάγεται στην πόλη Αβινιόν. Οι άλλοι άνδρες μέχρι στιγμής δεν έχουν σχολιάσει τις κατηγορίες τους.

Η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ, Ζιζέλ Πελικό, τώρα 72 ετών, επέμεινε σε μια δημόσια δίκη για να αποκαλύψει αυτόν και τους άλλους άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό.

Η κακή υγεία του Πελικό, οδήγησε τους δικαστές να αναβάλουν την ακρόασή του αρκετές φορές την προηγούμενη εβδομάδα. Ο δικηγόρος του είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την ακρόαση για να ζητήσει συγνώμη από την οικογένειά του.

«Δεν της άξιζε αυτό»

Η Ζιζέλ Πελικό έβαλε τα γυαλιά ηλίου της την στιγμή που ο σύζυγός της είπε: «Δεν της άξιζε αυτό, το παραδέχομαι μπροστά της».

«Είχαμε τρία παιδιά και 7 εγγόνια που δεν άγγιξα ποτέ» πρόσθεσε.

«Δεν γεννιέσαι έτσι, γίνεσαι έτσι»

Τον λόγο πήρε ο δικαστής Ρότζερ Αράτα, ο οποίος του είπε πως ακόμα και μετά τη σύλληψή του για τη βιντεοσκόπηση άσεμνων εικόνων κάτω από τις φούστες γυναικών σε εμπορικό κέντρο, συνέχισε τα «ραντεβού» με αγνώστους άνδρες στο σπίτι του προκειμένου να βιάσουν την σύζυγό του Ζιζέλ. «Πώς εξηγείτε αυτή την επιμονή στην παράβαση;» ρώτησε ο δικαστής.

«Η σύζυγός μου έλειπε για αρκετό καιρό όταν με συνέλαβαν, είχαν σχεδόν τάσεις αυτοκτονίας. Δεν ήξερα πώς να ξεφύγω» είπε ο Πελικό χωρίς να απαντήσει πραγματικά στην ερώτηση.

«Ήξερα ότι με τη σύλληψη, τα ίχνη θα οδηγούσαν στους σκληρούς μου δίσκους (όπου είχε αποθηκεύσει 200.000 εικόνες κακοποίησης). Δεν χρειάζεται να με πιστέψετε, αλλά συνειδητοποίησα το κακό που έκανα τα τελευταία 3 χρόνια χάρη στους ψυχαναλυτές… δεν γεννιέσαι έτσι, γίνεσαι έτσι».

Ζιζέλ Πελικό: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ο σύζυγός μου θα μπορούσε να διαπράξει αυτές τις πράξεις»

«Είναι δύσκολο να ακούσω τι λέει ο κ. Πελικό. Επί 50 χρόνια ζούσα με έναν άνδρα που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να διαπράξει αυτές τις πράξεις βιασμού. Έχει επίγνωση των πράξεων βιασμού του, αλλά ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν αμφέβαλα για αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε η Ζιζέλ Πελικό στο δικαστήριο. «Τον εμπιστευόμουν απόλυτα. Έκανα εντελώς λάθος».

«Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν αμφέβαλα για αυτόν τον άνδρα»

«Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν αμφέβαλα για αυτόν τον άνδρα. Θα στοιχημάτιζα τη ζωή μου σε αυτό)», συνέχισε η Ζιζέλ Πελικό. «Δεν έβλεπα αυτά τα ελαττώματα, θυμάμαι μόνο μια νύχτα που ξύπνησα όπου με βίαζε και το ξέχασα την επόμενη μέρα», είπε.

Η Ζιζέλ Πελικό στην κατάθεσή της την περασμένη εβδομάδα είπε ότι είχε ξυπνήσει μία φορά για να βρει τον σύζυγό της να τη βιάζει. Είπε ότι του είπε να σταματήσει και δεν προχώρησε το θέμα περαιτέρω.

Δείτε επίσης:

Ανίκανη ή απρόθυμη η ΕΛΑΣ απέναντι στην Greek Μafia

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία αποφασίζει το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις εκλογές – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι καταστατικό το Συνέδριο

ΗΠΑ: «Ακούστηκαν σαν σφαίρες και αμέσως με άρπαξαν» – Ο Τραμπ περιγράφει την νέα απόπειρα δολοφονίας του

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και ριπές ανέμου – Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο» (LIVE)

Μαθήματα υποκριτικής

ΕΟΠΠΥ: «Όσο μπορείς πρόσεχε, της πήγε κλήση στη ΓΑΔΑ» – Όλοι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος (Video)

Βαθύ µπλε σε αποχρώσεις γαλαζοπράσινου