Εικόνα ντροπής: Αεροπορική εταιρεία ανάγκασε ανάπηρο επιβάτη να συρθεί στην τουαλέτα (Photo)

Εικόνα ντροπής: Αεροπορική εταιρεία ανάγκασε ανάπηρο επιβάτη να συρθεί στην τουαλέτα (Photo)

Ένα εξοργιστικό περιστατικό κατά τη διάρκεια πτήσης του με τη LOT Polish Airlines βίωσε ο ανάπηρος πολεμικός ανταποκριτής Φρανκ Γκάρντνερ.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο X, όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα σε πτήση της LOT Polish Airlines, ενημερώθηκε ότι η αεροπορική εταιρεία δεν διέθετε αναπηρικό αμαξίδιο. Χωρίς να υπάρχει άλλη εναλλακτική, αναγκάστηκε να συρθεί στο πάτωμα της καμπίνας.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη προσβασιμότητας από την εταιρεία για τους ανάπηρους επιβάτες. «Εν έτει 2024 χρειάστηκε να συρθώ στο πάτωμα για να φτάσω στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια πτήσης, καθώς “δεν διέθεταν” αμαξίδια. Είναι πολιτική της αεροπορικής εταιρείας, που συνιστά μεροληψία αν κάποιος είναι ανάπηρος και δεν μπορεί να περπατήσει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παρά τα όσα βίωσε, ο Βρετανός δημοσιογράφος αναγνώρισε τις προσπάθειες του πληρώματος, το οποίο, όπως είπε, ήταν «εξυπηρετικό και απολογητικό» σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας του. «Δεν φταίνε εκείνοι, αλλά η εταιρεία», πρόσθεσε.

Σημειώνεται, ότι ο Φρανκ Γκάρντνερ, ενώ βρισκόταν για ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία το 2004, δέχθηκε πυροβολισμούς από ένοπλους της Αλ Κάιντα, με αποτέλεσμα να παραλύσει μερικώς στα κάτω άκρα.

Διαβάστε επίσης:

Λευκός Οίκος: Το Ιράν θα χτυπήσει «άμεσα» με βαλλιστικούς πυραύλους το Ισραήλ

Γάζα: 24 χρόνια από τη δολοφονία-σταθμός του 12χρονου Μοχάμεντ αλ Ντούρα στην αγκαλιά του πατέρα του (Video)

Ρωσία: Η Μόσχα πρέπει να προετοιμαστεί για μακρά αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter