Έφυγαν από τη ζωή οι ηθοποιοί Ζέτα Κονδύλη και Γιάννης Στρατάκης

Έφυγαν από τη ζωή οι ηθοποιοί Ζέτα Κονδύλη και Γιάννης Στρατάκης

Φτωχότερος ο καλλιτεχνικός κόσμος καθώς όπως έγινε γνωστό οι ηθοποιοί Ζέτα Κονδύλη και Γιάννης Στρατάκης έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο διακριτικό τρόπο που έζησαν.

Η Ζέτα Κονδύλη υπήρξε από τις σημαντικότερες κορυφαίες των χορών του αρχαίου δράματος τις δεκαετίες ’60 και ’70. Σταθερή συνεργάτης του Εθνικού Θεάτρου είχε παίξει σε μία ταινία.

Ο Γιάννης Στρατάκης, προτού ασκήσει το επάγγελμα του ψυχολόγου όπου είχε σπουδάσει, ήταν μέλος του θιάσου του Δημήτρη Ποταμίτη.

Οι δυσάρεστες ειδήσεις έγιναν γνωστές από ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Δυο ακόμα ηθοποιοί μας έφυγαν αθόρυβα αυτές τις μέρες.. Η Ζέτα Κονδύλη που υπηρέτησε το Εθνικό μας Θέατρο πάνω από 20 χρόνια τις δεκαετίες 60 και 70 ως κορυφαία των χορών αρχαίου δράματος στις 8-7  κι έπαιξε μόνο σε μία ταινία και ο φιλάς των νεανικών μου χρόνων Γιάννης Στρατάκης στις 13-7  που τον γνώρισα ως μέλος του θιάσου του αξέχαστου Δημήτρη Ποραμίτη κι αργότερα μιας κι είχε σπουδάσει ψυχολογία εστραφη σε αυτό το επάγγελμα.. Καλό ταξίδι και στους 2 αγαπημένους συναδέλφους μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter