Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε κατειλημμένο χώρο στο ΕΜΠ (Video)

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε κατειλημμένο χώρο στο ΕΜΠ (Video)

Έφοδο σε κατειλημμένο χώρο της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έκανε με το καλημέρα, η ΕΛ.ΑΣ., συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών αλλά και τροχών.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησε την εκκένωση του χώρου που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου και ήταν κατειλημμένος για περίπου μία 20ετία.

Ο χώρος αποδόθηκε στον Κοσμήτορα της Σχολής, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. Το υλικό που βρέθηκε εντός της κατάληψης εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ προχώρησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε επέμβαση προκειμένου να επαναφέρουν στον έλεγχο της διοίκησης του ΕΜΠ χώρο ο οποίος τελούσε υπό κατάληψη τις τελευταίες δύο δεκαετίες, στην Πολυτεχνειούπολη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τις έρευνες που έχουν μέχρι τώρα ολοκληρωθεί, βρέθηκαν κράνη, καδρόνια, αφίσες και πανό. Οι έρευνες συνεχίζονται για «την εξακρίβωση των στοιχείων των εμπλεκομένων», ενώ προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter