Εφιαλτική νύχτα για τον Ρομπέρτο Μπάτζιο – Θύμα άγριας επίθεσης από ληστές μέσα στο σπίτι του

Εφιαλτική νύχτα για τον Ρομπέρτο Μπάτζιο – Θύμα άγριας επίθεσης από ληστές μέσα στο σπίτι του

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, ενώ παρακολουθούσε με την οικογένειά του το ματς Ισπανία – Ιταλία για το Euro 2024.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, πέντε οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας Μπάτζιο στη Βιτσέντζα. Επιχειρώντας να τους αντιμετωπίσει, ο Μπάτζιο δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο από όπλο που κρατούσε ένας από τους ληστές.

Διαβάστε σχετικά: Euro 2024: Πρόκριση για την Ισπανία, «πάτησε», αλλά νίκησε μόλις με 1-0 στο ντέρμπι την Ιταλία (Video)

Η υπόλοιπη οικογένεια κλειδώθηκε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού μέχρι να φύγουν οι ληστές, οι οποίοι απέσπασαν χρηματικό ποσό, ρολόγια και κοσμήματα, σύμφωνα με τη Mirror.

Όταν ο τραυματισμένος από τη συμπλοκή Μπάτζιο σιγουρεύτηκε ότι οι ληστές έφυγαν από το σπίτι, έσπασε την πόρτα του δωματίου στο οποίο είχε κλειδωθεί η οικογένειά του και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα. Η οικογένειά του κατέθεσε στην αστυνομία ότι ήταν σοκαρισμένη από τα όσα έγιναν, ωστόσο δεν τραυματίστηκε άλλο μέλος πλην του Μπάτζιο.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα – Πολωνία: Πρώτο τεστ για την Εθνική ενόψει Προολυμπιακού – Πού θα δείτε το ματς

Μάριος Ηλιόπουλος: «Levantate Matias» – Το μήνυμα στα ισπανικά προς τον Αλμέιδα που έγινε viral (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter