Ένα άγριο περιστατικό οπαδικής βίας συγκλονίζει την Έδεσσα. Μια διαμάχη μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη εξελίχθηκε σε σοβαρότατο επεισόδιο, με θύμα έναν πολίτη που κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. Στην υπόθεση εμπλέκονται έξι προφυλακισμένοι οπαδοί, μεταξύ αυτών ένας πατέρας και τα τέσσερα παιδιά του, ενώ η αστυνομία αναζητά κι άλλους δράστες.
Αν και η μικρή κοινωνία της πόλης είχε συνηθίσει σε οπαδικές λεκτικές αντιπαραθέσεις, αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν δραματικά. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν οπαδοί του Άρη έστησαν ενέδρα σε κεντρικό σημείο της πόλης, με σκοπό να επιτεθούν σε φίλους του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τα θύματα της επίθεσης δεν ήταν όλα εμπλεκόμενα στη διαμάχη.
Ένας περαστικός άντρας δέχθηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν οι δράστες πέταξαν αναμμένο πυρσό στο εσωτερικό και έκλεισαν την πόρτα, προσπαθώντας ουσιαστικά να τον κάψουν ζωντανό. Το θύμα κατάφερε να σωθεί και να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Οι πρώτοι συλληφθέντες ήταν ένα σοκαριστικό σύνολο: ένας πατέρας και τα τέσσερα παιδιά του! Παρά τη σύλληψη, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι μετά το αυτόφωρο.
Όμως η φρίκη συνεχίστηκε λίγες ώρες αργότερα, όταν οι ίδιοι φέρεται να επιτέθηκαν σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Η επίθεση ήταν άγρια, με λοστούς και ξυλοδαρμό που οδήγησε σε σπάσιμο του χεριού και σοβαρό τραυματισμό στο μάτι του θύματος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων, δυστυχώς όμως έχασε την όρασή του από το ένα μάτι, ενώ τα χειρουργεία συνεχίζονται, με σκοπό να μην χάσει οριστικά το μάτι του.
Το προηγούμενο σαββατοκύριακο συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν και τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας των δραστών, ενώ υπάρχουν και άλλοι δράστες που ακόμα αναζητούνται.
Διαβάστε επίσης:
Δώρο Πάσχα 2025: Μέχρι πότε η προθεσμία καταβολής – Πώς να το υπολογίσετε
Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα – 24ωρη απεργία για τις λεωφορειολωρίδες
Τουρκικό δημοσίευμα για την Κάσο: Η Τουρκία ανάγκασε την Ελλάδα να παγώσει το υποθαλάσσιο καλώδιο