Έβρος: Στέλνουν ακόμα και… τεθωρακισμένα του στρατού κατά των προσφύγων (Photos)

Έβρος: Στέλνουν ακόμα και… τεθωρακισμένα του στρατού κατά των προσφύγων (Photos)

Τεθωρακισμένα οχήματα του ελληνικού στρατού ενισχύουν τις δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονται στις Καστανιές Έβρου, ενώ στην απέναντι πλευρά των συνόρων έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη. 

Τα εν λόγω στρατιωτικά οχήματα έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύσουν δακρυγόνα για την αποτροπή εισόδου των προσφύγων. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, προορίζονται για να συνδράμουν σε κάποιες περιοχές των συνόρων που τα συρματοπλέγματα έχουν υποστεί φθορές.  

Ίσως είναι ένα ακόμα μέτρο στο πλαίσιο της εξαγγελίας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να φυλάξουμε τα σύνορά μας»!

Στην περιοχή έσπευσε με ελικόπτερο και υπουργός Προστασίας του Πολίτη  κ. Χρυσοχοΐδης κατόπιν εντολής του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να εξετάσει επιτόπου την κατασίγαση και να αποφασιστούν επιπλέον μέτρα ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έπειτα από ολονύχτιες προσπάθειες απέτρεψαν την είσοδο προσφύγων και μεταναστών στη χώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter