E-shop of the Year & 17 ακόμα βραβεία για την Πλαίσιο Computers στα e-volution awards 2023

E-shop of the Year & 17 ακόμα βραβεία για την Πλαίσιο Computers στα e-volution awards 2023

Δεκαοκτώ συνολικά βραβεία απέσπασε η Πλαίσιο Computers στα e-volution awards 2023, τη μεγάλη γιορτή του ηλεκτρονικού επιχειρείν, για την παρουσία και την εξέλιξη της εταιρείας στην e-καινοτομία.  Την απονομή διοργάνωσε για 12η χρονιά η Boussias Communications στις 21 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, η Πλαίσιο κατέκτησε μια από τις κορυφαίες διακρίσεις της βραδιάς, το e-shop of the Year για το plaisio.gr, επικυρώνoντας έτσι την ηγετική της θέση στον χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων και της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η Πλαίσιο συγκέντρωσε επίσης τις υψηλότερες βαθμολογίες σε 15 κατηγορίες, κερδίζοντας 2 Platinum, 7 Gold, 6 Silver και 2 Bronze βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα για την in-house e-commerce ομάδα της. Εξίσου σημαντική είναι και η διάκριση του plaisio.gr ως «Best in Technology», για την υποδειγματική του απόδοση, η οποία αποτελεί επίσης case study για το 2022 από την Google.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να επισφραγίσουν τα πολύ σημαντικά επιτεύγματα της ομάδας των #plaisiopeople μέσα στο 2022, αφού κλείνουν τη χρονιά με συνολικά 67 βραβεία στη φαρέτρα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πλαίσιο καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει σε εμβληματικούς θεσμούς που αναγνωρίζουν την ηγετική της θέση στον κλάδο, αποσπώντας πληθώρα βραβείων σε μεγάλο εύρος κατηγοριών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter