Δυσκολεύουν τα πράγματα για Παναθηναϊκό, 0-2 στην Πράγα από τη Σλάβια

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Παναθηναϊκό, 0-2 στην Πράγα από τη Σλάβια

O Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Ευρώπη, αλλά δεν τα κατάφερε στην Πράγα, κόντρα στη Σλάβια, από την οποία έχασε με το καθαρό 2-0, ένα αποτέλεσμα που δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια πρόκρισης στα play off Conference League στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

Για την έκβαση του αγώνα καθοριστική ήταν η αποβολή του Παλάσιος με δεύτερη κίτρινη στο 40’. Ο Αργεντίνος ανακόπηκε κανονικά στην περιοχή της Σλάβια κι ενώ σηκώθηκε για να συνεχίσει το παιχνίδι, ο Γάλλος Μπουκέ το διέκοψε για του δώσει κίτρινη κάρτα για θέατρο που ήταν η δεύτερη και τον έστειλε πρόωρα στα αποδυτήρια. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΠΑΕ κάνει λόγο για «διαιτησία τοπικού πρωταθλήματος» και «ντροπή».

Οι Τσέχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, με τον Στραντς, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Στο 52’, πάντως, έμεινε και η Σλάβια με δέκα λόγω αποβολής του Σάντος, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ουσόρ. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν και έχασαν ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 59’ με τον Βαγιαννίδη.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Μάντους, Ντούντερα (46’ Ουσόρ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46’ Εβερτον), Χόλες, Σραντς (72’ Μάζοχουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σεβτσίκ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Σάρλια), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης (46’ Σποράρ), Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter